Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
piotrzet napisał(a):Witam
Moją Ibizę zamówiłem dokładnie 1 stycznia br. W obecnej chwili nie ma żadnej zmiany statusu zamówienia jest tylko "Zamówiony". Ktoś wie jaki jest okres oczekiwania na wyżej wymieniony samochód? A może już ktoś dostał zmianę statusu zamówienia a zamówił później?
piotrzet napisał(a):Tzn kiedy zamówiłes a kiedy dostałeś? Ja już czekam 7
piotrzet napisał(a):A no właśnie a ja na początku stycznia. A jak ci się sprawuje i jaki masz silnik? Tzn widze że 1.0TSI ale która wersja
brzooza napisał(a):ehh.... również zamówiłem ibizkę w warszawie dokładnie 21.05.2018r, na razie czekam na jakiekolwiek informację, sprzedawca powiedział że z terminem produkcji bywa różnie czasem jest niemalże od razu po kilku dniach a czasem dopiero po upływie miesiąca wskakuje. Mam cichą nadzieję, że odbiorę auto na przełomie września i października, ew. w październiku...
Mój wybór: FR 1.5TSI z kilkoma dodatkami.
Nie wiem czy produkcja została wznowiona ale została na pewno wstrzymana przez wymianę tego pasa z tyłu tak samo jest w przypa
Tom325 napisał(a):A ja czekam nie chciałem leona teraz aż za popularny![]()
Nie ma ulicy w krakowie żeby leon nie stał lub jechał normalnie jak gołębi na rynku już nawet skody mniej widać
Tom325 napisał(a):A ja czekam nie chciałem leona teraz aż za popularny![]()
Nie ma ulicy w krakowie żeby leon nie stał lub jechał normalnie jak gołębi na rynku już nawet skody mniej widać
Anya napisał(a):Zamówienie na ibize złożyłam w styczniu. Czekam już 7 miesięcy i dowiedziałam się że produkcja wskoczyła na wrzesień. Jak tak dalej pójdzie to pod choinkę ja dostanę. Wiem jeszcze że od września będzie już rok modelowy 2019.
hamakarol napisał(a):Moja Ibiza wreszcie do odbioru, zamówiona koniec listopada 2017, odbiór przyszły tydzień. 1.5 FR plus kilka pakietów. Mam nadzieje że nie będzie miała GPF-u.
https://www.otomoto.pl/oferta/seat-ibiza-fr-1-5-tsi-act-150-km-6-biegowa-manualna-ID6AH4j1.html#3305b1be3a
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość