Spotkało mnie przed chwileczką straszne nieszczęście, wsiadłem do nagrzanego po całodniowym słońcu leona i opuściłem szyby, czekając aż klima odpowiednio się spręży

Bardzo proszę o odpowiedź...
Pozdrawiam,
Sammael
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Dano napisał(a):Dzwoń i powołaj sie na mnie-Daniel z czarnego Leona z Jaworskiej
509-011-816 (Przemek)
Sammael_ napisał(a):Dano napisał(a):Dzwoń i powołaj sie na mnie-Daniel z czarnego Leona z Jaworskiej
509-011-816 (Przemek)
Co dziwne, dowiedziałem się, że "Seat nie pozwala na wejście do warsztatu". Prawda to?
Ja własnie za to ich zachowanie na Damowskiego straciłem od pierwszego razu zaufanie, a kupiłem u nich swoijego Leona.Pojechałem na pierwszą wymiane oleju i też za cholere nie pozwolili mi wejśc na hale.Przez przypadek zrobiło sie zamieszanie i wlazłem na hale i zobaczyłem jak pan sobie spuszcza moj olej do do bańki 5L po Shellu i zasłania sie swoim kombinezonem.Po to żeby zalac to pewnie innej osobie jako nowy olej Zrobiłem awanture i więcej tam nie pojechałem.Sammael_ napisał(a):Co dziwne, dowiedziałem się, że "Seat nie pozwala na wejście do warsztatu". Prawda to
Sammael_ napisał(a):Jeśli możesz to daj mi więcej namiarów na ten numer, który podałeś
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości