Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Qper3 napisał(a):w Tarnowie koles na bardzo dobrych foliach sciemnia bodajze 500zl za calosc ale to juz kwestia dodgadania co i jak i jak z atestami
Koni napisał(a): Od 7 lat w każdym samochodzie mam zaciemnione szybki ( zawsze wszystkie bo bez przodu to bez sensu) i nigdy nie straciłem dowodu, myśle że wystarcza umiar w dobieraniu przepuszczalności i jest git.
Koni napisał(a):To ja mam jeszcze tańszą propozycje w Jaworznie między Krakowem a Katowicami Chłopak robi foliami Sun Guarda (czyli tymi co większość a nie jakimś badziewiem z marketu ) za 350 zł całe autko tj tył i przód.
RosenG napisał(a):Dzięki oper3, a masz może adres tego miejsca, bo moja Narzeczona jest z Pilzna i będe tam jechał na tydzień.
Dzięki
saszi napisał(a):nie mialem jak na razie zadnych problemow ani z niebieskimi ani z przegladami
antoś napisał(a):Przednie boczne szyby muszą mieć przepuszczalność 70% światła z tym, że one standardowo już są lekko przydymione więc ciężko się zmieścić w przepisach.
Mistic napisał(a):antoś, ja myślę, że michał pytał o konkretny warsztat, w którym ktoś już swoje szybki robił
erg napisał(a):A co z tylnymi plastikami w 1P, zostawiacie nieprzyciemnione , czy jak?
Na ciepło nie zgrzeją tych szybek.
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości