Kupiłem niedawno zderzaki od Cupry (przynajmniej tak twierdził sprzedający) i tu pojawiły sie schody. Jak doczytałem na forum potrzebowałem nowych slizgów do zamocowania. Więc w serwisie zamawiam ślizgi od Cupry --> mocowania docierają do mnie --> zonk ! Mocowania nie pasują (mocowania przednie)
Mocowania które dostałem z ASO wyglądają tak jak w tej aukcji LINK DO AUKCJI
tyle tylko że mój zderzak ma trzy wystające ząbki w które powinny wejść te ślizgi więc ni w ząb nie pasują te z ASO.
Po przejrzeniu uważnie forum doszedłem do wniosku że mocowania dostałem dobre. Więc może ze zderzakiem jest coś nie tak. I tu moje pytanie. Czy może zderzak od Cupry i zderzak TS różnią sie w tym względzie, czy może to tak na prawdę te same zderzaki bo przyznam sie że do tej pory nie wiem czym te zderzaki sie różnią
Nie dorzucę na razie zdjęć moich zderzaków bo te leżą u blacharza. Na pewno nie jest do zderzak od Cupry R. Jest to zderzak TS lub Cupra jeśli jest wogóle jakaś różnica.
Drugi problem to zaślepka haka która dostałem w ASO jako zaślepka do Cupry również nie pasuje do mojego zderzaka. Zaślepka ma za bardzo zaokrąglone rogi i nie zgrywają sie miejsca na mocowania. Czy tylni zderzak to też nie Cupra
Przy najbliższej okazji dołaczę zdjęcia zderzaków.