Reklama

Zapraszamy do polubienia naszego nowego fanpage na Facebook'u.

Radio Aura i PHONE

Podforum związane tylko i wyłącznie z nagłosnieniem w naszych samochodach

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior

Radio Aura i PHONE

Postprzez belzi » 13 lipca 2007, 05:00

Mam taki problem, otoz czasami, kiedy silnik jest wyłączony, a kluczyka nie ma w stacyjce, jak włączam radio to co chwila pokazuje się na wyswietlaczu napis PHONE i radio sie wycisza i ogolnie przestawia. Czasami też podczas jazdy radio przestaje grac na ulamek sekundy i wycisza sie do poziomu 10. Dodatkowo wyswietlacz od radia na liczniku raz swieci a raz nie.
Moje radio to Aura bez CD i ze zmieniarka. Kiedy odłączylem zmieniarke, radio gralo normalnie, ale nie swiecil sie wyswietlacz na licznikach. Pojechalem do fachowca, odcial kabelek od telefonu na kostce i powiedzial, ze bedzie dzialac, a tak sie nie stalo.
Ogonie jest to usterka strasznie irytujaca wiec prosze o pomoc. Sam tez boje sie grzebac
w tych kabelkach zeby jakiegos zwarcia nie zrobic czy nie odlaczyc zasilania, bo pozniej problem z zakodowaniem radia (instrukcja po niemiecku). Jesli ktos z was mial podobny problem, lub wie co jest przyczyna, to prosze o pomoc :!:
belzi
Cupra
Cupra

Auto: A4 + WR450F + FZ8

Reklama

Re: Radio Aura i PHONE

Postprzez Marcin_TDI » 13 lipca 2007, 08:57

mi sie wydaje ze jakis pin nie styka lub cos wewnatrz radyjka... a po drugie temat przesuwam na car-audio !
http://WWW.SERCE-HELI.PL - zbieramy pieniążki na operację serduszka dla mojej Córki
Marcin_TDI
Cupra R
Cupra R

Auto: pozyczone

Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja