Reklama

Zapraszamy do polubienia naszego nowego fanpage na Facebook'u.

Montaż CB w Warszawie (gdzie?)

Podforum związane tylko i wyłącznie z nagłosnieniem w naszych samochodach

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior

Montaż CB w Warszawie (gdzie?)

Postprzez bajus » 27 listopada 2007, 10:13

sluchajcie, gdzie znacie miejsca godne polecenia co do montazu radyjek*?
najlepiej w okolicach Mokotowa/Wyscigow/Sluzewia.. i jeszcze gdyby byl otwarty jak najdluzej :)

w poprzednim aucie montowalem w punkcie CB przy stacji Rafinerii Gdanskiej, przy Torunskiej - bylo jak najbardziej ok, tylko od roboty mam kawal drogi :no:
a nie chce krecac w korkach tracic kupy czasu na dojechanie tamze ;)

jakby ktos cos wiedzial - bede wdzieczny :yes:

* montazu, wielce powiedziane. tylko wymiana anteny radiowej fabrycznej na CB plus zestrojenie anteny z radiem =]
1P BXE+: 141.5 kuni, 325 niuti plus bezwstydnie okopcona dwururka z tyłu
bajus
Sport
Sport

Auto: 1P
Silnik: BXE 1.9

Reklama

Re: Montaż CB w Warszawie (gdzie?)

Postprzez Roland » 27 listopada 2007, 22:46

Szwagier ;) ja Ci powtarzam - jedź na toruńską - od siebie nie masz aż tak daleko a korków przed Broniewskiego to raczej nie ma a Ty i tak musisz zjechać przecież wcześniej :jupi:

Tym bardziej, że będziesz musiał przecież zamontować jakąś antenkę do radyjka a oni mają całkiem przyzwoite te wewnętrzne (no chyba, że już coś ciekawego kupiłeś).
Roland
Signo
Signo

Auto: na eF + Czarna Żmija

Postprzez nixu » 27 listopada 2007, 23:16

Ja w warszawie zamontowalem pod schowkiem. Wprawdzie jak wiadomo w warszawie jest ta wielka kanapa z przodu wiec mozna sie przesunac i przestawic bez problemu ;)
nixu
Sympatyk LeonClub

Auto: IX

Postprzez bajus » 28 listopada 2007, 02:21

Roland napisał(a):Szwagier ;) ja Ci powtarzam - jedź na toruńską - od siebie nie masz aż tak daleko a korków przed Broniewskiego to raczej nie ma a Ty i tak musisz zjechać przecież wcześniej :jupi:

Tym bardziej, że będziesz musiał przecież zamontować jakąś antenkę do radyjka a oni mają całkiem przyzwoite te wewnętrzne (no chyba, że już coś ciekawego kupiłeś).

no taaak, ale tam jest za daleko :( a chce podjechac w czasie pracy (tak, tak. bdb pracownik ze mnie), a na torunska to bylaby wyprawa, ze ho ho! znajac zycie i tak pewno zakonczy sie tym, ze podjade tam i zamontuje tylko kiedy to bedzie? a wewnetrznej jeszcze nie mam, pozostane z tym co oni mi dadza (ich male anteny sa faktycznie ok poza tym badziewnym klejem :whoeva:)

nixu napisał(a):Ja w warszawie zamontowalem pod schowkiem. Wprawdzie jak wiadomo w warszawie jest ta wielka kanapa z przodu wiec mozna sie przesunac i przestawic bez problemu ;)

nixu tylko teraz powstaje pytanie, czy warszawa sedan czy hatchback? :jezor:
o malo co nie wpadlem... pod kanape :hahaha:
dooobre, baaaardzo dobre :spoko:
1P BXE+: 141.5 kuni, 325 niuti plus bezwstydnie okopcona dwururka z tyłu
bajus
Sport
Sport

Auto: 1P
Silnik: BXE 1.9

Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja