Ew. może możecie polecić coś innego świecącego na biało lub biało-czerwono co miałoby wejście usb od tyłu?
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
to za co on te wszystkie nagrody dostał?Nexus6 napisał(a):granie - przeciętne
Nexus6 napisał(a):polecam Clariona DXZ778 w swojej cenie nie ma konkurencji
Asgaard napisał(a):to za co on te wszystkie nagrody dostał?Nexus6 napisał(a):granie - przeciętneCo rozumiesz przez przeciętne granie?
![]()
Asgaard napisał(a):Nexus6 napisał(a):polecam Clariona DXZ778 w swojej cenie nie ma konkurencji
Może i gra super, ale jakoś nie przypadł mi do gustu wizualnie, nie pasuje do założonej koncepcjiPoza tym oglądałem kilka clarionów i wszystkie strasznie plastikowo wyglądały
Nexus6 napisał(a):nagroda EISA nie jest dla mnie wyznacznikiem jakości grania
jak samsung U700? - popieram - takie male OT ups - kumpel ma starego clariona a gra nie gorzej jak moj swiezy pionek i potwierdze ze jednak clarion dba o nasze doznania sluchowe i to bardzo(pisze o sprzecie z tej samej polki tylko roznica pare lat)colin23 napisał(a):Nexus6 napisał(a):nagroda EISA nie jest dla mnie wyznacznikiem jakości grania
racja. kiedyś czytałem że te nagrody to troszkę tak jak wybór Car of the Year. Chyba sie zgodzisz że Panda lub teraz Fiat 500 to nie sa najlepsze fury na świecie
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość