Reklama

Zapraszamy do polubienia naszego nowego fanpage na Facebook'u.

Montaz Nawigacji!!

Podforum związane tylko i wyłącznie z nagłosnieniem w naszych samochodach

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior

Montaz Nawigacji!!

Postprzez prospect » 12 listopada 2004, 20:52

Panowie wiem ze temat navi jest juz w toku ale chce sie dowiedziec czegos wiecej od posiadaczy takiego cuda,jak montowali panel srodkowy.Ja dzisiaj odciolem wejscie na din 1 i narazie ladnie mi lezy ale jak juz przyjdzie sam panel z hiszpani bedzie w tym wiecej problemu tak slyszalem.Pozatym wszystki polecam Navi kupilem caly komplet.oczywiscie zmieniarka polskie menu polska mapa.Niestety krakow nie jest tak dokladny jak np Warszawa ale do celu doprowadzi super zabawka.Fakt jestem goły ale warto bylo.Cieszy strasznie.
prospect

Reklama

Re: Montaz Nawigacji!!

Postprzez Barth » 12 listopada 2004, 21:41

prospect, zdjecia moze jakies bys pokazał ???

P.s Galke zmiany biegów tez miales nam pokazac a tu nic :((
Powered by CPN
Barth LCT & AA Club Member
Barth
Sympatyk LeonClub

Auto: OOOO

Postprzez szymono » 12 listopada 2004, 23:21

prospect, to panel srodkowy z hiszpanii a nie z e-bay??? ten co ogladalismy?
brak auto to boli
szymono
Sport
Sport

Auto: fiorek

Postprzez prospect » 13 listopada 2004, 00:03

Ramke zamowilem w seacie kosztuje 180zl czy jakos tak.takze nie chcialem na ebayu bo wyjedzie z przesyłka bardzo podobnie a moj wujek nie mialby kiedy mi tego przywiezc.Boje sie tylko o ten panel.Narzie fotek nie robie bo nie ma czego pokazywac jak wszystko bedzie sopiete na ostatni guzik wtedy cos cykne,z gałka bardzo przepraszam zapomnialem ale jak tylko bede robil zdjecia navi cykne lewarek.Leon-shit ma poprostu kompleksy zima sie zbliza a motorek w garazu bedzie stał wiec wyzywa sie,w zimie bedzie ci ciezko nas wyprzedzic chyba ze sobie kolce na oponach pozakladasz.Admin ban dla niego i wsio.pozdro
Załączniki
dupa1.gif
dupa1.gif (25.83 KiB) Przeglądane 3099 razy
prospect

Postprzez cupra 2 » 13 listopada 2004, 10:25

a ile zapłaciłeś za navi, i jakiej firmy i model?
cupra 2
Sport
Sport

Auto: ALTEA TDI

Postprzez prospect » 13 listopada 2004, 10:34

Kupilem najnowsza wersje navi Vw.Jest taka sama jak navi seata tylko napisy sa inne :)Taka zabawa kosztuje 2300+plus przerobki jakies 400zl(ktorych jeszcze nie robilem bo nie mam panela)Normalnie kosztuje 2500.ja za 2300 dostalem polskie menu,polska mape,kable,anteny,zmieniarke no i montaz.Goraca polecam goscia robi wszystko profi.Tak jak juz napisalem kiedys robi to wszystko w myslenicach(okolice krakowa)
prospect

Postprzez MW » 13 listopada 2004, 10:41

prospect nie wiem w czym widzisz problem z tym panelem. Wszystko się trzyma na 4 srubkach i zatrzaskach. Jak dostaniesz tą 2 DiN to musisz przesunąc klimatronić bardziej w dół i po sprawie. Nie ma tu żadnel filozofi(chodzi mi tu o montaż ramki bo z podłaczeniem navi mogą być schody)
MW
Sympatyk LeonClub

Auto: Audi S3 8V sedan
Silnik: benzyna 2.0 turbo

Postprzez prospect » 13 listopada 2004, 13:44

Mw niestety nie jest to takie latwe.Sama navi mam juz podlaczona wszystko elegancko smiga.ale przerobienie srodka jest problemem.bo sam panel to nie jest nic trudnego ale musisz przeciez przerobic srodek z din1 na din2.Kolega z Seat-Napinator Cysio mowi ze caly dzien mu to robili.Juz mi wszystko wytlumaczyl.Prawdpodobnie bede to robil w klinice dziwieku,koszt jakies 200zl.pozdrawiam
prospect

Postprzez PiotrekS » 13 listopada 2004, 16:14

A tego srodka- panelu nie kupuje sie od razu na 2 din? trzeba ciac i przerabiac???
PiotrekS
Sympatyk LeonClub

Auto: BVN

Postprzez prospect » 13 listopada 2004, 23:19

Zastanawialem sie czy kupic caly srodek ale kosztuje prawie 500zeta.Niestety nie mam juz takiej kasy :).A jak uslyszalem ze mozna din1 przerobic to tylko wzialem panel.Jak juz bede mial wszystko cacy wkleje zdjecia jakos pod koniec przyszlego tygodnia.
prospect

Postprzez szymono » 14 listopada 2004, 12:50

prospect, czekam na foty bo sam jestem ciekawy jak to wyjdzie
ja tam osobiscie juz bym nic nie przerabial ale zobaczymy jaki efekt, kiedy montujesz?
brak auto to boli
szymono
Sport
Sport

Auto: fiorek

Postprzez prospect » 14 listopada 2004, 15:07

przerobic musze bo bez tego nie wejdzie :)
prospect

Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja