Podforum związane tylko i wyłącznie z nagłosnieniem w naszych samochodach
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
przez saszi » 12 kwietnia 2004, 20:14
wczoraj w moim radyjku Sony CDX - MP40 padlo wczoraj radio

wlaczylem radyjko przed odpaleniem i jeszcze dzialalo... odpalam i glucha cisza... radyjko padlo... co ciekawe cd dziala wiec nie jest to az tak bardzo uciazliwe ale i tak jutro smigam do Aso z reklamacja... jestem ciekaw czy komus zdarzylo sie cos podobnego...

-
saszi
- LeonClub Team

-
- Region: pomorskie
- Auto: VW
- Silnik: turbo diesel inny
przez pp » 12 kwietnia 2004, 20:19
U mnie bylo to samo tuner sie zawieszal a CD dzialalo bez problemow. Sa dwa rozwiazania pod panelem maz przycisk reset i wszystko wraca do normy ( POZA TYM ZE TRZEBA WSZYSTKO USTAWIAC OD POCZATKU ) druga opcja to servis. U mnie wymienili procesor i na razie jest wszystko w porzadku. Te radia niestety maja jakas wade i bardzo czesto zdazaja sie takie historie.
-
pp
-
przez saszi » 12 kwietnia 2004, 20:26
czyli jak wrzuce reset wszytko bedzie si? tez o tym myslalem ale jesli to ma sie powtarzac to dziekuje bardzo za taka przyjemnosc...
byl Leos, bylo czarne kombi w Tdi bylo biale kombi w Tdi, jest brazowe kombi w dieslu
-
saszi
- LeonClub Team

-
przez pp » 12 kwietnia 2004, 20:34
Dokladnie po resecie pwinno byc OK. Ale proponuje poswiecic sie i oddac radio do servisu jezeli jest na gwarancji. Jest taka mozliwosc ze ktoregos dnia juz nie odpali.

-
pp
-
przez szymono » 12 kwietnia 2004, 21:36
chlopaki bo sie nie kupuje radia marki sony itp no chyba ze kogos na to nie satac zeby miec lepsze ale nie sadze jezeli juz kupujemy autko w salonie

brak auto to boli
-

szymono
- Sport

-
- Auto: fiorek
-
przez saszi » 12 kwietnia 2004, 22:35
mnie tam Sony zawiodlo po raz pierwszy i jestem bardzo zadowolony z tej firmy nie tylko jesli chodzi o radia do samochodow i mi to w zupelnosci wystarczy

byl Leos, bylo czarne kombi w Tdi bylo biale kombi w Tdi, jest brazowe kombi w dieslu
-
saszi
- LeonClub Team

-
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja