Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Bo to shit jest straszny, odnosnie omni to tak jak paramedic71, napisałmtz napisał(a):ze iphone sie chowa
paramedic71 napisał(a):nikt nie ma jeszcze omnii
rafał napisał(a):A ja poleciłbym jeszcze nokię n95
Macek napisał(a):radzilbym od razu wywalic rom z pomarańczy i wgrać win 6,1 pro jak org z HTC, chodzi wiele szybciej i nie ma problemów
Tonny S napisał(a):nie kupuj HTC brandowanego przez Ere bo tel traci duzo na wygladzie
możesz to nieco rozwinąć? bo ie wiem czy dobrze zrozumiałem - jak jest tel w erze to coś nie działa dobrze? lub jest w ogóle niedostępne? tak?Macek napisał(a):ale traci na szybkości i ogólnie działaniu, brak mrożenia ekranu, wszystko chula szybko i składnie.
Kazda z sieci ingeruje w soft i w kazdej coś innego jest dodane lub odjęte ale mozna całkowicie to wywalić, licząc sie z utrata gwarancji, ERA dodatkowo zmieniła kolor obudowy na taki srebrny i tel traci całkowicie na urodzie.ali napisał(a):bo ie wiem czy dobrze zrozumiałem - jak jest tel w erze to coś nie działa dobrze? lub jest w ogóle niedostępne? tak?
Możesz to wyłączyć i dostosować pulpit do twoich potrzeb, nie ma z tym problemu.mtz napisał(a):co do orange menu - na razie trudno mi sie wypowiedziec, nie jest takie tragiczne jak np mialem w samsungu d600e. pozyjemy, moze sie zaprzyjaznie... moze nie
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość