Właśnie jestem po pierwszej przymiarce uchwytu R04 i powiem, że pierwsze wrażenia są megapozytywne
Uchwyt juz przy samych przymiarkach "lapie szybe" z niesamowita sila, a po zaciagnieciu przyssawki jest nie do ruszenia i nie ma takiego luzu jak przy standardowej gesiej skorce.
Jedyny minus jaki zauwazylem, to mala regulacja w trybie pionowym, tzn mozna go obracac niby w wszystkie strony, ale chcac nieco "wychylic" PDA w strone kierowcy trzeba sie ostro nagimnastykowac.
Problem ten jednak znika calkowicie, jesli ustawimy PDA w trybie poziomym... Powiedzialbym, ze na nowo odkrylem tryb poziomy
Cale ramie staje sie automatycznie bardziej "kompaktowe" i mozna je przesunac mocno w dol, dzieki czemu przestaje zaslaniac szybe i wyglada o wiele bardziej "profi". Teraz tylko czekam na nadchodzaca nową wersje AM w trybie 3D, ktory to tryb ponoc najlepiej obsluguje sie wlasnie w poziomie
Ramie zakupilem w firmie
http://www.compact.krakow.pl/ za 49pln + 7pln koszty przesylki. Firma sprzedawala na allegro komplety wraz z glowica, ale okazalo się że można u nich kupić samo ramię.
Pozostają mi jeszcze testy w trasie (juz za niecaly tydzien bedzie okazja podczas dlugiego wyjazdu urlopowego), ale osobiście już mogę je polecic