Ostatnio zauważyłem trochę dziwne zachowanie radyjka (Aura CD w 1M), mianowicie jak jeżdze po mieście bez żadnych szaleństw i ustawie sobie głośność radia np 25vol to wszystko jest ok i tak sobie cały czas brzęczy...ale jak jadę w trasę to ustawiam też np 25 vol wszystko pięknie ładnie, po czym zaczynam przyśpieszać (tak 120 i w góre) to radyjko nieznacznie wzmacnia dźwięk (ale na radyjku caly czas jest 25vol), a jak dojeżdżam potem do świateł czy powoli hamuje to radyjko trochę ścisza tak jakby dźwięk (jednocześnie cały czas zostaje te 25vol)...to pierwszy problem...
Druga rzecz to chciałem zapytać o CA w Leonie, czytałem trochę tematów i teraz parę pytań do speców CA...
Jak mam zamiar wsadzać sprzęt do auta to lepiej wsadzić jakieś nowe radyjko czy można grzebać przy seryjnym radyjku Aury? Co polecacie?
Z tego co czytałem to żeby wyprowadzić z Aury wzmacniacz trzeba założyć do radia końcówkę RCA z wyjściem na wzmacniacz tak, a jeśli chciałbym dwa to nie będzie to problem?
No i trzecia sprawa, ma ktoś jakieś zdjęcie gdzie przeciągnąć fajnie przewody z aku do środka? Z tego co czytałem to niby jest gdzieś dobre miejsce koło pedałów hamulca i sprzęgła oraz gdzieś gdzie idzie duża wiązka kabli koło kolumny kierowniczej...
Pozdrawiam