Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
MrSiara napisał(a):lepiej wsadzic wolnostajacy glosnik zawsze mozna go wyjac![]()
hi_sound napisał(a):http://allegro.pl/seat-leon-zabudowa-ba ... 85665.html .
SEBOOL2006 napisał(a):tylko wolno stojący głośnik
uti10 napisał(a):SEBOOL2006 napisał(a):tylko wolno stojący głośnik
jak miałbym wybierać,to zrobiłbym właśnie tak jak wyżej.
Rozwiązanie z kołem zapasowym jak dla mnie nie do końca zadowalające,bo co wtedy z kołem? Jeździć bez...? Jak kto woli
untaztood napisał(a):W koło zapasowe, a nie zamiast koło zapasowego
będzie najmniej problemowym, najtańszym i przyjaznym na codzień rozwiązaniem... Po co sobie dodatkowo komplikować "życie"...MrSiara napisał(a):wolnostajacy glosnik
hi_sound napisał(a):Pamiętajcie, że podczas wypadku "wolno stojący" sub w bagażniku może pozbawić kogoś głowy
hi_sound napisał(a):na zawodach lecą ujemne punkty za nieprzymocowaną lub kiepsko przymocowaną skrzynię
hi_sound napisał(a):Chyba można coś w tym temacie wykombinowaćJaki masz obecnie głośnik i jaki litraż skrzynki? BR czy CL?
gawlik89 napisał(a):Witam wszystkich i prosze o rade. Chciałbym, zamontowac do swojego leona 1P tube ze wzacniaczem tylko nie wiem czy da sie i czy orginalne radio posiada wejscia do ewentualnego wzmaciacza. Jesli ktos wie cos wiecej to niech pisze z gory dzieki
pozrd
Połączyłem wątek by nie było spamu. Następnym razem szukamy. S
sławek napisał(a):Nie dziwię się że fachowcy wołają wielką kasę za taka robotę- pomijając czas i nerwy, za same materiały ( siedem paczek mat 300g, ponad trzy litry żywicy, pasta do wygłuszania, rozpuszczalnik, taśmy klejące, wałki, pędzle, klej, wełna owcza, MDF , tkanina na obicie i pewnie jeszcze o czymś zapomniałem) wychodzi koło 300zł.![]()
sławek napisał(a):Zrobiłem inaczej niż większość- wykorzystałem miejsce pod wnęką, dzięki temu zyskałem trochę na litrażu:
Okleiłem wszystko matami i zabrałem się do roboty- masakra, myślałem że będzie szybko, łatwo i tanio, ale już dwa dni siedzę po kilka godzin, roboty od cholery, nic nie da się przyspieszyć, bo wszystko musi odpowiedni czas schnąć.
Nie dziwię się że fachowcy wołają wielką kasę za taka robotę- pomijając czas i nerwy, za same materiały ( siedem paczek mat 300g, ponad trzy litry żywicy, pasta do wygłuszania, rozpuszczalnik, taśmy klejące, wałki, pędzle, klej, wełna owcza, MDF , tkanina na obicie i pewnie jeszcze o czymś zapomniałem) wychodzi koło 300zł.![]()
W końcu doszedłem prawie do końca- zostało tylko oklejenie materiałem i gotowe.![]()
Tak to wyglądało:
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości