Jaki piecyk 4 kanałowy mogli byście polecić do HELIX B62C

Z góry dziękuje za podpowiedzi i pomoc

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
pampi napisał(a):Żaden. To głośniki pod radio. Jak chcesz piecyk to inne głośniki. I tak to nie ten wątek
pietrek86 napisał(a):głośniki mają 50rms
dreadlook napisał(a):Kenwood KAC-PS100
dreadlook napisał(a):Po co Ci 4 kanały? Kup jakiś piecyk z starych porządnych serii (kenwood kac, philips dap, itp.)..
pietrek86 napisał(a):wydaje mi się
Lesoto napisał(a):Nikt rozsądny nie montuje głośników w tylnych furtkach
Lesoto napisał(a):pietrek86 napisał(a):wydaje mi się
Wydaje Ci się...Nikt rozsądny nie montuje głośników w tylnych furtkach, a tym bardziej ich nie napędza... Kupuj porządną 2 kanałówkę
Niekoniecznie mocną... Te Helixy liche są, a nie mocne...
MrSiara napisał(a):a ja bym popatrzyl na wzmaki Helixa sa 4 kanalowki w dosc rozsadnych pieniazkach a do tych glownikow beda idealnie pasowaly
dreadlook napisał(a):MrSiara napisał(a):a ja bym popatrzyl na wzmaki Helixa sa 4 kanalowki w dosc rozsadnych pieniazkach a do tych glownikow beda idealnie pasowaly
Daj jakiś przykład. Równie dobrze mogłeś napisać żeby czerwony kupił
dreadlook napisał(a):Ja nie słyszałem tego modelu i nie słyszałem dobrych opinii o jakimkolwiek crunch'u na przednie głośniki. Widzę, że my Ci tu pomagamy a Ty i tak masz swoje typy.
MrSiara napisał(a): jest w bardzo przyzwoitej cenie
MrSiara napisał(a):bierzmy pod uwage ze glosniki szalu nie robia
MrSiara napisał(a):chyba ze beda wymieniane na cos lepszego to szukalbym cos przyszlosciowego
dreadlook napisał(a):Ehh.. i weź takiemu przegadaj..
pietrek86 napisał(a):Nie wiem czemu każdy mówi że te głośniki są lichę
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości