Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Bart2001 napisał(a):No niestety nie zgodzę się że jest w 100% skuteczny. W ostatni weekend żona jechała nad morze i janosik nie pomógł - 100 PLN i 4 pkt
tatian napisał(a):Dla mnie najlepsze połączenie w telefonie to Google maps jako nawigacja i yanosik zamiast cb. Właśnie wczoraj jechałem nad morze ponad 450 km przejechane i yanosik miał 100% skuteczności, chyba, że do domu przyjdzie jakieś zdjęcie
Listek napisał(a):A czy ktoś się orientuje, czy w darmowej wersji idzie zrobić głośniej komunikaty czy głośność zależna jest wyłącznie od telefonu i w samym programie nie idzie nią sterować ? Nigdzie tego nie mogę znaleźć.
B3N napisał(a):Wydaje mi się też, że jak masz w aucie Bluetooth i twój samochód / telefon wspiera odpowiednia funkcje to dzwięk z yanosika lub google maps może iść na głośniki w samochodzie.
U mnie jest taka możliwość, że dźwięk po sparowaniu urządzeń przenoszony jest na głośniki w samochodzie.
B3N napisał(a):Wydaje mi się też, że jak masz w aucie Bluetooth i twój samochód / telefon wspiera odpowiednia funkcje to dzwięk z yanosika lub google maps może iść na głośniki w samochodzie.
U mnie jest taka możliwość, że dźwięk po sparowaniu urządzeń przenoszony jest na głośniki w samochodzie.
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość