Kabelki będą przeciągane w Leonie 1P.
Czy ktoś już może robił i może podzielić się swoim doświadczeniem?? Mile widziane były by też fotki
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
tkoczi napisał(a):to się podłącza do kabli głośnikowych - najlepiej zamiast tylnych - przypuszczam, że masz głośniki oryginalne?
MrSiara napisał(a):Doba, napewno ci chodzi o plus czy moze o mase? i dlaczego ma byc jak najkrotszy?
to czemu piszesz o plusie ze ma byc jak najkrotszy?Doba napisał(a):Plus ciągnąć z akumulatora, ale - najlepiej jak będzie jak najkrótszy i najlepszym sposobem jest odkręcenia dolnego mocowania pasa i włożenie na oczko kabla - i puszczenie go do wzmacniacza.
GlebA napisał(a):mam mały dylemat nie wiem jak przeciągnąć kable do wzmacniacza tzn jak od łącze akumulator z auta to czy komputer sie nie zrestartuje i różne ustawienia >? hmm ktoś z was próbował przeciągać kabel od wewnątrz auta do komory silnika >?
GlebA napisał(a):mam mały dylemat nie wiem jak przeciągnąć kable do wzmacniacza tzn jak od łącze akumulator z auta to czy komputer sie nie zrestartuje i różne ustawienia >? hmm ktoś z was próbował przeciągać kabel od wewnątrz auta do komory silnika >?
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości