szukałem informacji na forum i poza forum, ale nic i nigdzie nie rozwiązało mojego problemu.
Chodzi o następującą sprawę, gdy wrzucam do Leona do ori radia płytkę nagraną z MP3, wykonawca i tytuły piosenek wyświetlają się w co najmniej dziwny sposób. Mianowicie wygląda to tak:
Zakładamy, że mam piosenkę Lost Frequencies feat. Janieck Devy - Reality.mp3 na wyświetlaczu radia w czasie odtwarzania danej piosenki wyświetla się tylko kawałek tego zapisu np. "Lost Frequencies feat. Janiec"
Co prawda nie liczyłem ilości znaków jakie się wyświetlają, muszę to zrobić dla pewności czy za każdym razem jest taka sama, ale potwierdźcie mi lub nie, czy wyświetlany tekst ma określona ilość znaków i z tego powodu resztę "odcina"?
A druga sprawa to to, że gdy tylko wykonawca i tytuł odtwarzanego w danym momencie utworu "przeleci / przescroll'uje" na wyświetlaczu z prawej na lewą, to już nie pojawia sie z powrotem (w sensie raz i koniec). Czy można ustawić, aby tytuł i wykonawca "kręciło" się cały czas w trakcie odtwarzania piosenki?
-- 13 stycznia 2016, 10:25 --
Sprawdzone. Radio zawsze wyświetla ilość 20 znaków. (Wliczając w to "spacje" oraz wszelkie znaki interpunkcyjne)
Teraz tylko kwestia czy u Was jest tak samo, albo czy można to gdzieś zmienić?