Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
wrk napisał(a):czy to wyjście jest jednoznaczne z brakiem gniazda Ipod pod siedzeniem pasażera? Nie mogę go tam namierzyć ani pod siedzeniem kierowcy w schowku w FR `07
lordkubus napisał(a):pytanko mam a przed liftem w cuprze gdzie jest wejście usb ? bo nie moge tez takiego znaleźć
noktoto napisał(a):lordkubus napisał(a):pytanko mam a przed liftem w cuprze gdzie jest wejście usb ? bo nie moge tez takiego znaleźć
Jeśli masz wejście AUX (obok ręcznego) to nie masz wejścia USB/iPod (w schowku pod siedzeniem pasażera) i na odwrót.
coyote01 napisał(a):Multi Media Interface
noktoto napisał(a):To jest to do RCD/RNS tak? Fabryczne USB do zwykłego radia ma inne wejście (zwykle USB bez żadnego kabelka).
coyote01 napisał(a):A jak wygląda to złącze pod fotelem? Możesz jakieś foto wrzucić?
Może wystarczy przewód zmienić: http://www.carsystems.pl/seat-mdi-usb-a ... id199.html
coyote01 napisał(a):W sumie chyba jednak "Media Device Interface" nazywają to ustrojstwo pod siedzeniem.
83Dario napisał(a):witam podłącze się pod temat bo mam u siebie w leonie pod fotelem wyjście na ipoda ale chce to przerobić na wejście pod usb, pytanie czy jest to możliwe??? czy jest jakiś kabel który z jednej strony ma gniazdo na ipoda a z drugiej wyjście pod usb i czy będzie wtedy czytało muzyke z pena?? czy trzeba bardziej ingerowac w elektryke i wymienić całe wejscie pod siedzeniem na wejscie pod usb?? może jakieś linki do przejściówek bo siedzę na aleniedrogo i nie mogę nic znaleśc
Bombel napisał(a):coyote01 napisał(a):W sumie chyba jednak "Media Device Interface" nazywają to ustrojstwo pod siedzeniem.
a ma ktoś numer katalogowy bo szukam czegos takiego i nie mogę znaleśc a chciałbym cos właśnie takiego zamontowac. bo mam wejścia AUX obok recznego ale po podłączeniu tel. nokia czy samsung galaxy to radio widzi tel utwory grają ale nie da sie sterowac z kierownicy i też radia
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 2 gości