Reklama

Zapraszamy do polubienia naszego nowego fanpage na Facebook'u.

Jakie radio 2Din do Leo 1P z CAN

Podforum związane tylko i wyłącznie z nagłosnieniem w naszych samochodach

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior

Re: Jakie radio 2Din do Leo 1P z CAN

Postprzez facet03 » 27 października 2017, 16:01

W Aso tamka kosztuje Max 90 zł - temat juz przerabiany na forum, ze w serwisie jest taniej niż na allegro/olx. Zmieniałem radio z 7”na 8” i ta sama ramka pasuje :)
Zobacz Profil
facet03
Cupra
Cupra
 
Posty: 2316
Dołączył(a): 28 listopada 2015, 00:00
Region: zagranica
Auto: Leon
Silnik: inny

Reklama

Re: Jakie radio 2Din do Leo 1P z CAN

Postprzez Wudoes » 27 listopada 2017, 13:28

Ktoś ma takie radio?
http://s.aliexpress.com/RVBBbi2q
I czy ta ramka bedzie pasowała?
http://s.aliexpress.com/JbUBfqEr

Z góry dziękuję!
Zobacz Profil
Wudoes
Stella
Stella
 
Posty: 10
Dołączył(a): 23 października 2017, 14:31
Auto: Seat Leon 1P
Silnik: BXE 1.9

Re: Jakie radio 2Din do Leo 1P z CAN

Postprzez facet03 » 27 listopada 2017, 14:20

Ramka do radia będzie pasowała. Ale pytanie czy kolor ramki będzie Ci pasował do reszty ?
Zobacz Profil
facet03
Cupra
Cupra
 
Posty: 2316
Dołączył(a): 28 listopada 2015, 00:00
Region: zagranica
Auto: Leon
Silnik: inny

Re: Jakie radio 2Din do Leo 1P z CAN

Postprzez Wudoes » 27 listopada 2017, 19:35

A o to się nie martwie bo będę zmieniał kolor bo ten szary mi się nie podoba ;P dzięki za szybką odpowiedź ;)
Zobacz Profil
Wudoes
Stella
Stella
 
Posty: 10
Dołączył(a): 23 października 2017, 14:31
Auto: Seat Leon 1P
Silnik: BXE 1.9

Re: Jakie radio 2Din do Leo 1P z CAN

Postprzez Curzyk33 » 4 grudnia 2017, 22:10

Wudoes napisał(a):Wtam. Trochę odświeżę temat więc tak kupiłem na allegro radyjko do swojego Leona oczywiście odesłałem miało być Vordon a dostałem jakiś szajs nie pasowała ramka radio się zacinało odesłałem teraz planuje kupić coś ale z ali boję się znalazłem takie cudo : https://www.lightinthebox.com/pl/7-calowy-samochodowy-odtwarzacz-DVD-do-volkswagena--GPS--TV--iPod--Bluetooth_p503955.html?currency=PLN&litb_from=paid_adwords_shopping&country_code=pl&utm_source=google_shopping&utm_medium=cpc&adword_mt=&adword_ct=226699396775&adword_kw=&adword_pos=1o3&adword_pl=&adword_net=g&adword_tar=&adw_src_id=2917225649_954377467_44204551141_pla-372567140045&gclid=EAIaIQobChMI2teH_PiQ1wIVyKMYCh3sAw8yEAQYAyABEgIN7_D_BwE

lecz jeden minus to że nie ma auxa. Dało by rade dokupić tą srebną ramkę gdzieś tylko że na radio 7'' ?


Zamówiłeś to radyjko ? Bo tez mnie taka opcja interesuje :) i chciałem zapytać o Twoja opinie :)
Zobacz Profil
Curzyk33
Stella
Stella
 
Posty: 3
Dołączył(a): 22 września 2017, 06:00
Auto: Seat Leon FR 2.0 170
Silnik: BMN 2.0

Re: Jakie radio 2Din do Leo 1P z CAN

Postprzez _carlos- » 7 marca 2018, 23:32

Witam,
zakupiłem DVD Player 2 din z Chin
http://s.aliexpress.com/E77RRvAb?fromSns
i zamierzam podłączyć je w samochodzie. Mam jednak kilka pytań co do podłączenia z instalacją samochodu:
- przewody oznaczone ILL i ACC - gdzie dokładnie podłączyć, żeby błędów nie siało?
- gdzie podłączyć przewody KEY1 i KEY-GND ?
Obrazek
Obrazek
Gościu u którego zamawiałem ma możliwość wyboru kraju wysyłki - wybrałem Niemcy i obyło się bez dodatkowych opłat :). Paczka przyszła po trzech dniach.
Do tego dokupiłem kamerkę na przód:
http://s.aliexpress.com/E77RRvAb?fromSns
Radio 7" ma tą samą wielkość co 8 " = ta sama ramka.
Zobacz Profil
Avatar użytkownika
_carlos-
Sport
Sport
 
Posty: 793
Dołączył(a): 7 września 2011, 02:12
Lokalizacja: Zabrze
Auto: ALTEA + TOLEDO 1M2
Silnik: BMM 2.0

Re: Jakie radio 2Din do Leo 1P z CAN

Postprzez bledow » 8 marca 2018, 09:00

Musisz podłączyć wszystkie trzy key bo u Ciebie jest sterowanie po can. Ja mam też eunavi tylko inny model i zero problemów z nim ;)
j**łem to j**łem, nie ma co drążyć :)
Zobacz Profil
Avatar użytkownika
bledow
TopSport
TopSport
 
Posty: 1368
Dołączył(a): 25 maja 2010, 18:11
Lokalizacja: ślask
Auto: ulep +++
Silnik: ARL 1.9

Re: Jakie radio 2Din do Leo 1P z CAN

Postprzez _carlos- » 8 marca 2018, 10:43

Tylko do czego jest podłączyć?
Zobacz Profil
Avatar użytkownika
_carlos-
Sport
Sport
 
Posty: 793
Dołączył(a): 7 września 2011, 02:12
Lokalizacja: Zabrze
Auto: ALTEA + TOLEDO 1M2
Silnik: BMM 2.0

Re: Jakie radio 2Din do Leo 1P z CAN

Postprzez facet03 » 8 marca 2018, 10:47

Key w 1P sie nie podłącza jak masz dekoder can . Acc lepiej żeby pozostał rozłączony inaczej będzie cały czas w stanie spoczynku i będzie wyładowywał aku. ILL pierwsze słyszę, podłącz bez i zobaczysz czy będziesz miał podświetlenie. Miałem juz dwa radia chińskie i zero problemu z nimi
Zobacz Profil
facet03
Cupra
Cupra
 
Posty: 2316
Dołączył(a): 28 listopada 2015, 00:00
Region: zagranica
Auto: Leon
Silnik: inny

Re: Jakie radio 2Din do Leo 1P z CAN

Postprzez _carlos- » 8 marca 2018, 10:54

A masz sterowanie w kierownicy?

To mi wygląda na decoder can:
Obrazek

Obrazek
Zobacz Profil
Avatar użytkownika
_carlos-
Sport
Sport
 
Posty: 793
Dołączył(a): 7 września 2011, 02:12
Lokalizacja: Zabrze
Auto: ALTEA + TOLEDO 1M2
Silnik: BMM 2.0

Re: Jakie radio 2Din do Leo 1P z CAN

Postprzez facet03 » 8 marca 2018, 13:49

Tak to jest dekoder. Podepnij tylko pod kostkę ISO i powinno działać..
Zobacz Profil
facet03
Cupra
Cupra
 
Posty: 2316
Dołączył(a): 28 listopada 2015, 00:00
Region: zagranica
Auto: Leon
Silnik: inny

Re: Jakie radio 2Din do Leo 1P z CAN

Postprzez _carlos- » 10 marca 2018, 22:36

Jest kilka przewodów luźnych:

Obrazek

ACC (x 2) - "+" po stacyjce.
ILL (x 2) - podświetlenie deski.
Oba przewody wychodzą luźne z wtyczki do radia i wtyczki do instalacji. Może trzeba je spiąć ze sobą, tzn ACC z ACC i ILL z ILL?
PARKING - sygnał masy po zaciągnięciu ręcznego ( zezwolenie na działanie niektórych funkcji tylko na postoju).
REVERSE - sygnał światła wstecznego do włączenia tylnej kamerki
ANT (x 2)- antena?
AMP - wzmacniacz?
KEY-1 - sterowanie z kierownicy?
KEY-GND - sterowanie z kierownicy?

Obrazek

Obrazek

-- 10 mar 2018, o 23:36 --

Panowie po podłączeniu mam takie objawy:
- po włączeniu stacyjki radio uruchamia się po kilkudziesięciu sekundach,
- po odpaleniu silnika radio restartuje się i odpala kilkadziesiąt sekund
Czy u Was też tak się dzieje?
Jeszcze przy odtwarzaniu płyt CD nie wyświetla wykonawcy ani nazwy utworu- sprawdzone na kilku oryginalnych płytach. Jest jakaś opcja, żeby to załączyć?
Zobacz Profil
Avatar użytkownika
_carlos-
Sport
Sport
 
Posty: 793
Dołączył(a): 7 września 2011, 02:12
Lokalizacja: Zabrze
Auto: ALTEA + TOLEDO 1M2
Silnik: BMM 2.0

Re: Jakie radio 2Din do Leo 1P z CAN

Postprzez elofranek » 25 czerwca 2018, 00:14

Panowie przymierzam się do kupna radyjka ale wybor jest za duży.. Oczywiście szukam czegoś na ali jednak mam pytanie. Aktualnie mam oryginalny zestaw bt, telefon sam mi się łączy jak wsiadam do auta, mam książkę telefoniczna w fis i odbieranie, odrzucanie połączeń na kierownicy. Czy jak zmienię radio na Chińczyka to te funkcje dalej będą działały tak jak teraz?

Pozdrawiam.
Zobacz Profil
elofranek
Stella
Stella
 
Posty: 23
Dołączył(a): 13 sierpnia 2017, 11:18
Auto: Passat B5
Silnik: AGN 1.8

Re: Jakie radio 2Din do Leo 1P z CAN

Postprzez bzykofm » 25 czerwca 2018, 07:53

elofranek napisał(a):Aktualnie mam oryginalny zestaw bt, telefon sam mi się łączy jak wsiadam do auta, mam książkę telefoniczna w fis i odbieranie, odrzucanie połączeń na kierownicy. Czy jak zmienię radio na Chińczyka to te funkcje dalej będą działały tak jak teraz?

Rozumiem, że BT jest pod siedzeniem pasażera w styropianie/plastiku? Z wyjątkiem RNS 315 ori radia nie mają wbudowanego BT w przeciwieństwie do chińczyków, które będą korzystały z własnego BT. Jakie radio masz obecnie?
Leon Barbarzyńca Tune-Up 144.8KM 321.4Nm
Zobacz Profil
Avatar użytkownika
bzykofm
LeonClub Team
LeonClub Team
 
Posty: 2336
Dołączył(a): 9 lipca 2015, 23:59
Lokalizacja: Wieniec/Warszawa
Region: mazowieckie
Auto: leon 1P FL TDI PD
Silnik: BLS 1.9

Re: Jakie radio 2Din do Leo 1P z CAN

Postprzez elofranek » 26 czerwca 2018, 05:52

Obecnie mam zwykle standardowe radio Seata z czerwonym wyświetlaczem. Gdy odpalam radio słychać w głośnikach piknięcie, na radiu pojawia się napis „phone” i tak jak mówię w FIS mam całą książkę telefoniczną, ostatnie połączenia itd. Ciekawy jestem czy po zmianie radia to wszystko dalej będzie działało.
Zobacz Profil
elofranek
Stella
Stella
 
Posty: 23
Dołączył(a): 13 sierpnia 2017, 11:18
Auto: Passat B5
Silnik: AGN 1.8

Re: Jakie radio 2Din do Leo 1P z CAN

Postprzez bzykofm » 26 czerwca 2018, 08:43

Z tego co pamiętam to chińczyk korzystający ze swojego BT nie wyświetla książki na Fisie.
Leon Barbarzyńca Tune-Up 144.8KM 321.4Nm
Zobacz Profil
Avatar użytkownika
bzykofm
LeonClub Team
LeonClub Team
 
Posty: 2336
Dołączył(a): 9 lipca 2015, 23:59
Lokalizacja: Wieniec/Warszawa
Region: mazowieckie
Auto: leon 1P FL TDI PD
Silnik: BLS 1.9

Re: Jakie radio 2Din do Leo 1P z CAN

Postprzez siwy1982 » 17 lipca 2018, 19:37

Jako ze rowniez przymierzam sie do zmiany mojego rns510 na cos innego pytanie o radia GMS. Może ktoś użytkuje ponizsze modele lub miał z nimi do czynienia. Warto kupić czy szukać czegoś innego w kwocie do +/- 1500zł

https://www.sklep.caraudioteam.pl/gms-8 ... -4425.html
https://www.sklep.caraudioteam.pl/gms-a ... -6064.html

michu napisał(a):Ja już drugie radio zamawiam z Ali . Zmieniam bo chciałem 2gb ramu, aby było trochę szybsze i większy ekran.

Teraz zamówiłem:
http://s.aliexpress.com/rmeI77FF

Czekam na przesyłkę [emoji3]


michu, jak sprawuje sie radyjko? Jakieś problemy podczas użytkowania?
Seat Leon 1P 1.9 TDI BLS 141KM@328NM by V-tech
Zobacz Profil
Avatar użytkownika
siwy1982
Signo
Signo
 
Posty: 110
Dołączył(a): 7 sierpnia 2013, 18:28
Lokalizacja: Rybnik
Auto: Leon 1P
Silnik: BLS 1.9

Re: Jakie radio 2Din do Leo 1P z CAN

Postprzez facet03 » 17 lipca 2018, 21:22

Radio jest świetne , jestem w pełni zadowolony. Odbiornik działa gorzej niż seria - ale ja praktycznie nie słucham radia, uruchamia sie około 30 sec, kamera cofania jest dostępna od razu po przekręceniu kluczyka.
Za GMS przemawia to, że masz gwarancje w PL. Jednak jak porównasz cenę GMS i za ta cenę weźmiesz chińczyka bezpośrednio z Ali - będziesz miał o wiele lepsze parametry.
Przerabiałem temat. Trzeba podjąć decyzje czy wolisz gwarancje czy lepsze parametry.
Zobacz Profil
facet03
Cupra
Cupra
 
Posty: 2316
Dołączył(a): 28 listopada 2015, 00:00
Region: zagranica
Auto: Leon
Silnik: inny

Wymiana radia oryginalnego na 2 din

Postprzez marsel88 » 1 sierpnia 2018, 10:18

Witam,

Posiadam Leona 2 2010 rok po lifcie. Chcę zmienić radio oryginalne na 2 din z androidem. Czy ktoś zmieniał radio w tym aucie na jakiegoś chińczyka np. Erisin itp?
Chodzi mi o to aby radio działało jak oryginalne czyli:
1.Sterowanie kierownicy
2. Wizualizacja klimatyzacji i nawiewów
3. Włączanie bez stacyjki jak w oryginale ( najważniejsze)
4.
Póki co kiedy rozmawiam ze sprzedawcami mimo zastosowań emulatora canbus zawsze czegoś będzie brakować.

Czy ktoś moze coś polecić?
Zobacz Profil
marsel88
Stella
Stella
 
Posty: 11
Dołączył(a): 1 sierpnia 2018, 10:01
Region: wielkopolskie
Auto: Leon
Silnik: CAYC 1.6

Re: Wymiana radia oryginalnego na 2 din

Postprzez Premo » 1 sierpnia 2018, 10:49

Ja brałem to radio i nic nie kombinowałem. Podłączasz wszystko jak do oryginalnego radia tzn anteny GPS, radio i oczywiście przejściówkę ISO. Wszystko chodzi jak należy - sterowanie, bluetooh oryginalny itp.
Zobacz Profil
Premo
Stella +
Stella +
 
Posty: 83
Dołączył(a): 24 listopada 2014, 16:49
Auto: Leon 1P
Silnik: BWJ 2.0

Re: Wymiana radia oryginalnego na 2 din

Postprzez marsel88 » 1 sierpnia 2018, 12:23

Premo napisał(a):Ja brałem to radio i nic nie kombinowałem. Podłączasz wszystko jak do oryginalnego radia tzn anteny GPS, radio i oczywiście przejściówkę ISO. Wszystko chodzi jak należy - sterowanie, bluetooh oryginalny itp.

A działa ci radio bez stacyjki czy musi być włączony zapłon. Mozesz podesłać model radia które kupiłes?
Zobacz Profil
marsel88
Stella
Stella
 
Posty: 11
Dołączył(a): 1 sierpnia 2018, 10:01
Region: wielkopolskie
Auto: Leon
Silnik: CAYC 1.6

Re: Jakie radio 2Din do Leo 1P z CAN

Postprzez marsel88 » 1 sierpnia 2018, 19:30

A działa ci radio bez stacyjki czy musi być włączony zapłon?Doliczyli ci cło i vat?
Zobacz Profil
marsel88
Stella
Stella
 
Posty: 11
Dołączył(a): 1 sierpnia 2018, 10:01
Region: wielkopolskie
Auto: Leon
Silnik: CAYC 1.6

Re: Jakie radio 2Din do Leo 1P z CAN

Postprzez _carlos- » 1 sierpnia 2018, 21:18

Mi nie działa bez stacyjki.
Są sprzedawcy, którzy mają magazyny w Europie i wybierając opcję wysyłki z tych krajów nie płacisz cła.
Zobacz Profil
Avatar użytkownika
_carlos-
Sport
Sport
 
Posty: 793
Dołączył(a): 7 września 2011, 02:12
Lokalizacja: Zabrze
Auto: ALTEA + TOLEDO 1M2
Silnik: BMM 2.0

Re: Jakie radio 2Din do Leo 1P z CAN

Postprzez marsel88 » 2 sierpnia 2018, 05:24

A VAT?
Zobacz Profil
marsel88
Stella
Stella
 
Posty: 11
Dołączył(a): 1 sierpnia 2018, 10:01
Region: wielkopolskie
Auto: Leon
Silnik: CAYC 1.6

Re: Jakie radio 2Din do Leo 1P z CAN

Postprzez _carlos- » 2 sierpnia 2018, 06:41

Też nie
Zobacz Profil
Avatar użytkownika
_carlos-
Sport
Sport
 
Posty: 793
Dołączył(a): 7 września 2011, 02:12
Lokalizacja: Zabrze
Auto: ALTEA + TOLEDO 1M2
Silnik: BMM 2.0

Re: Jakie radio 2Din do Leo 1P z CAN

Postprzez marsel88 » 2 sierpnia 2018, 08:11

Trochę lipa z tym że nie działa bez stacyjki. Tyle bajerów w radiu i wszystko do obsługi na włączonej stacyjce albo w czasie jazdy. Nie można tego jakoś ominąć aby też potem nie rozladowywalo Aku? Podobno idzie pominąć stacyjkę ale te radia zżerają prąd mimo że samochód jest zamknięty przez noc
Zobacz Profil
marsel88
Stella
Stella
 
Posty: 11
Dołączył(a): 1 sierpnia 2018, 10:01
Region: wielkopolskie
Auto: Leon
Silnik: CAYC 1.6

Re: Jakie radio 2Din do Leo 1P z CAN

Postprzez elofranek » 7 sierpnia 2018, 07:23

No ale przecież wystarczy przekręcić na zapłon i bawisz się radiem, przecież zawsze jak siedzisz w aucie masz przy sobie kluczyki więc czemu to aż taki problem?
Zobacz Profil
elofranek
Stella
Stella
 
Posty: 23
Dołączył(a): 13 sierpnia 2017, 11:18
Auto: Passat B5
Silnik: AGN 1.8

Re: Jakie radio 2Din do Leo 1P z CAN

Postprzez marsel88 » 14 sierpnia 2018, 19:04

No więc po długich poszukiwaniach radia 2 din do polifta zdecydowalem się na dedykowane GMS AN6CV8. Powiem szczerze rewelacja. Podłączenie Plug&Play bez żadnych przeróbek.Can bus 2. Radio działa na wyłączonej stacyjce tak jak chcialem ( kluczyk musi być w stacyjce) Działa wszystko jak w oryginale. Na fisie pokazuje numer utworu. Jedynie zamiast info RDS radia jest fala radia np. zamiast eska jest 93.00.Android 6 sklep play, youtube. Procesor quad core . ramu troche się bałem bo jest 1 ale nie tnie. W info samochodu jest ilość paliwa w baku, stan akumulatora w voltach, temperatura, srednia predkosc, przebieg itd. Serwis ( bardzo dobry kontakt w razie pytań) jest w polsce no i faktura vat.

-- 14 sierpnia 2018, 20:04 --

elofranek napisał(a):No ale przecież wystarczy przekręcić na zapłon i bawisz się radiem, przecież zawsze jak siedzisz w aucie masz przy sobie kluczyki więc czemu to aż taki problem?
z tego co wiem nie jest zdrowe trzymanie auta na włączonym zapłonie kilkadziesiąt minut bez uruchomionego silnika
Zobacz Profil
marsel88
Stella
Stella
 
Posty: 11
Dołączył(a): 1 sierpnia 2018, 10:01
Region: wielkopolskie
Auto: Leon
Silnik: CAYC 1.6

Re: Jakie radio 2Din do Leo 1P z CAN

Postprzez _carlos- » 14 sierpnia 2018, 19:05

Cena?
Zobacz Profil
Avatar użytkownika
_carlos-
Sport
Sport
 
Posty: 793
Dołączył(a): 7 września 2011, 02:12
Lokalizacja: Zabrze
Auto: ALTEA + TOLEDO 1M2
Silnik: BMM 2.0

Re: Jakie radio 2Din do Leo 1P z CAN

Postprzez marsel88 » 14 sierpnia 2018, 19:14

1249

a i dodam że jest pełna wizualizacja klimatyzacji i nastawów nawiewów i temperatury. No i oczywiscie sterowanie z kierownicy
Zobacz Profil
marsel88
Stella
Stella
 
Posty: 11
Dołączył(a): 1 sierpnia 2018, 10:01
Region: wielkopolskie
Auto: Leon
Silnik: CAYC 1.6

Re: Jakie radio 2Din do Leo 1P z CAN

Postprzez _carlos- » 14 sierpnia 2018, 19:36

A kamerki przód, tył?
Zobacz Profil
Avatar użytkownika
_carlos-
Sport
Sport
 
Posty: 793
Dołączył(a): 7 września 2011, 02:12
Lokalizacja: Zabrze
Auto: ALTEA + TOLEDO 1M2
Silnik: BMM 2.0

Re: Jakie radio 2Din do Leo 1P z CAN

Postprzez marsel88 » 14 sierpnia 2018, 19:55

trzeba dokupic. Tylna około 100 zł. Dvr (przednia) wyjdzie taniej na alliexpress. też około 100

-- 14 sierpnia 2018, 20:55 --

_carlos- napisał(a):A kamerki przód, tył?
no właśnie a Jestes zadowolony z zakupu swojego radia z ali? czego nie ma a co jest porównując z oryginału?
Zobacz Profil
marsel88
Stella
Stella
 
Posty: 11
Dołączył(a): 1 sierpnia 2018, 10:01
Region: wielkopolskie
Auto: Leon
Silnik: CAYC 1.6

Re: Jakie radio 2Din do Leo 1P z CAN

Postprzez _carlos- » 14 sierpnia 2018, 22:13

Więc tak:
- aby podłączyć multiplayer wystarczy podpiąć oryginalną kostkę,
- do uruchomienia systemu potrzeba przekręcić kluczyk w pierwszą pozycję. Cofając kluczyk do pozycji 0, bez wyciągania kluczyka radio dalej działa,
- android 7.1 uruchamia się około 30 s.,
- funkcje działają płynnie przy 2G RAM,
- 32 G pamięci wewnętrznej umożliwia pobranie wielu aplikacji,
- ekran dotykowy 8 calowy jest przejrzysty,
- kolor podświetlenia przycisków można zmieniać na jaki się chce, włącza się automatycznie przy załączeniu świateł,
- można wybrać logo przy uruchomieniu z dostępnych kilkunastu marek,
- 2 przyciski od sterowania z kierownicy nie działają (od przeszukiwania stacji w górę i dół),
- menu jest częściowo po polsku, reszta jest po angielsku,
- zestaw głośnomówiący działa przez bluetooth (mikrofon umieściłem w lampce podsufitki),
- oryginalna nawigacja iGO z dożywotnią aktualizacją (korzystam z Sygica wgranego na kartę pamięci). Można słuchać radia lub muzyki przy uruchomionej nawigacji. Radio przycisza się przy odtwarzaniu komunikatów navi,
- kamerka tylna w zestawie (chcę zmienić na kamerkę z podświetleniem LED),
- odtwarza pliki z karty microSD, z pendrive (gniazdo USB umieściłem w schowku), z płyt CD (nie wyświetla nazw wykonawców i utworów nagranych w systemie audio - oryginały),
- w menu "car info" jest ikona pojazdu (pokazuje otwarte drzwi wraz z klapą), aktualny przebieg, obroty, prędkość, kontrolki: ręcznego, pasa kierowcy, otwartej klapy, płynu do spryskiwaczy, rezerwy wraz z ilością paliwa, temperatura zewnętrzna, napięcie akumulatora.
- 3 zakresy FM po 6 stacji do zapisania. Wyświetla zakres i RDS,
- wbudowany equalizer,
- wbudowany zegar systemowy spóźnia się około 2 min. na tydzień, chyba że ustawisz go na odczyt z GPS,
- internet uruchamiam poprzez połączenie ze smartfonem przez wi-fi.
Wszystkie problemiki zgłosiłem do Ali i otrzymałem zwrot 780 zł, także jestem bardzo zadowolony, bo multiplayer kosztował mnie 2 stówki :-P

-- 14 sie 2018, o 23:13 --

A oryginały wychodzą na androidzie?
Zobacz Profil
Avatar użytkownika
_carlos-
Sport
Sport
 
Posty: 793
Dołączył(a): 7 września 2011, 02:12
Lokalizacja: Zabrze
Auto: ALTEA + TOLEDO 1M2
Silnik: BMM 2.0

Re: Jakie radio 2Din do Leo 1P z CAN

Postprzez marsel88 » 15 sierpnia 2018, 07:48

To w h.j dobrze. Szkoda że ludzie na tym forum tak słabo się chwalą promocjami. Praktycznie masz za darmo jeżeli ten zwrot to prawda
Zobacz Profil
marsel88
Stella
Stella
 
Posty: 11
Dołączył(a): 1 sierpnia 2018, 10:01
Region: wielkopolskie
Auto: Leon
Silnik: CAYC 1.6

Re: Jakie radio 2Din do Leo 1P z CAN

Postprzez _carlos- » 15 sierpnia 2018, 21:30

A czemu miałbym kłamać?
Obrazek Obrazek

-- 15 sie 2018, o 22:11 --

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Zobacz Profil
Avatar użytkownika
_carlos-
Sport
Sport
 
Posty: 793
Dołączył(a): 7 września 2011, 02:12
Lokalizacja: Zabrze
Auto: ALTEA + TOLEDO 1M2
Silnik: BMM 2.0

Re: Jakie radio 2Din do Leo 1P z CAN

Postprzez elofranek » 9 września 2018, 22:34

Mam prawie ten sam model co kolega wyżej ale 4gb i 8 rdzeni, problem mały jednak mój polega na tym ze radio ciagle jest zasilane. Jak gaszę auto to gasi się jedynie podświetlenie klawiszy radia ale samo radio i ekran działają dalej, muszę je wyłączać ręcznie ale chyba wtedy i tak jest w trybie czuwania. Odpowiednio jak wsiadam do auta przekręcam kluczyk to podświetlenie klawiszy się włącza ale radio muszę odpalić z przycisku, ktoś wie może jak to rozwiązać?
Zobacz Profil
elofranek
Stella
Stella
 
Posty: 23
Dołączył(a): 13 sierpnia 2017, 11:18
Auto: Passat B5
Silnik: AGN 1.8

Re: Jakie radio 2Din do Leo 1P z CAN

Postprzez _carlos- » 10 września 2018, 04:32

Przy pierwszym uruchomieniu trzeba je włączyć przyciskiem, potem już powinni się samo wyłączać i włączać razem ze stacyjką.
Zobacz Profil
Avatar użytkownika
_carlos-
Sport
Sport
 
Posty: 793
Dołączył(a): 7 września 2011, 02:12
Lokalizacja: Zabrze
Auto: ALTEA + TOLEDO 1M2
Silnik: BMM 2.0

Re: Jakie radio 2Din do Leo 1P z CAN

Postprzez elofranek » 10 września 2018, 06:17

No to właśnie u mnie tylko po podłączeniu odpaliło się samo i tak już zostało..
Zobacz Profil
elofranek
Stella
Stella
 
Posty: 23
Dołączył(a): 13 sierpnia 2017, 11:18
Auto: Passat B5
Silnik: AGN 1.8

Re: Jakie radio 2Din do Leo 1P z CAN

Postprzez facet03 » 10 września 2018, 06:34

Tzn, że masz jeden kabelek z tylu radia za dużo podłączony - ktory odpowiada za stałe 12v.
Zobacz Profil
facet03
Cupra
Cupra
 
Posty: 2316
Dołączył(a): 28 listopada 2015, 00:00
Region: zagranica
Auto: Leon
Silnik: inny

Re: Jakie radio 2Din do Leo 1P z CAN

Postprzez elofranek » 10 września 2018, 07:31

Hmmm, teraz tylko ciekawe który :x
Zobacz Profil
elofranek
Stella
Stella
 
Posty: 23
Dołączył(a): 13 sierpnia 2017, 11:18
Auto: Passat B5
Silnik: AGN 1.8

Re: Jakie radio 2Din do Leo 1P z CAN

Postprzez _carlos- » 10 września 2018, 07:37

Zrób zdjęcie
Zobacz Profil
Avatar użytkownika
_carlos-
Sport
Sport
 
Posty: 793
Dołączył(a): 7 września 2011, 02:12
Lokalizacja: Zabrze
Auto: ALTEA + TOLEDO 1M2
Silnik: BMM 2.0

Re: Jakie radio 2Din do Leo 1P z CAN

Postprzez elofranek » 13 września 2018, 06:16

Tak wyglada kostka która wpina się do radia.

https://i.imgur.com/C8ymbcK.jpg
https://i.imgur.com/9uZYrzn.jpg

-- 13 września 2018, 07:16 --

Zauważyłem jedna rzecz, gdy wyciągnę kluczyk gasnie podświetlenie radia, a po 30 sekundach w ogóle odcina prąd tak ze nie działają fizyczne przyciski ale wyświetlacz się swieci i radio gra dalej, co myślicie?
Zobacz Profil
elofranek
Stella
Stella
 
Posty: 23
Dołączył(a): 13 sierpnia 2017, 11:18
Auto: Passat B5
Silnik: AGN 1.8

Poprzednia strona

Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 2 gości