Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
YAEMKA napisał(a):Sprawdziłem schowek pod siedzeniem kierowcy
YAEMKA napisał(a):Mam Leona z grudnia 2005 roku
YAEMKA napisał(a):ale wejście AUX jest z tyłu nawigacji ?
dokładnie takie jak tu http://allegro.pl/show_item.php?item=3111842065, nie wiem może ktoś sobie dołożył to radio.... W każdym razie wszystko działa oprócz usb no i nawigacji bo nie mam map. Jeśli chodzi o to drugie radio to przy ew. zakupie nie będzie problemu z podłączeniem? kostki takie same? Wogóle jest sens spolszczać i kupić mapę Polski czy sobie darować i jednak zmienić na nowszy model, ten chyba nie obsługuje dvd....? Który RNS powinien tam siedzieć?celinskip napisał(a):Leon po lifcie i mfd2? Jakaś dziwna sprawa. Tam powinien siedzieć rns. Możliwe że z mfd usb w ogóle nie będzie działać.
lokos napisał(a):http://www.uczymyautapolskiego.pl. - zadzwon chłopaki robią w tym od lat . latają po całej Polsce to ci to zrobią.
GeFoWRC napisał(a):Który RNS powinien tam siedzieć?
Baronowski napisał(a):opcja podłączenia kabla AUX do oryginalnego panelu i gdzieś puszczenia go pod deską żeby można było podpiąć na przykład telefon?
michu napisał(a):Da radę zmienić to usb na normalne wejście usb? Tzn chciałbym od radia z androidem zrobić przedłużać podłączony właśnie pod to gniazdo z polifta.
Premo napisał(a):michu napisał(a):Da radę zmienić to usb na normalne wejście usb? Tzn chciałbym od radia z androidem zrobić przedłużać podłączony właśnie pod to gniazdo z polifta.
Da się. W radiu z androidem często wystaje kawałek kabla z wtyczką (lub po prostu jest gniazdo). Żeby tego nie ciąć można zrobić tak:
- upolować panel najlepiej z kawałkiem kabla taki jak tutaj:
viewtopic.php?f=33&t=49779&start=50
- z normalnego kabla USB uciąć wystarczający odcinek z takim zakończeniem:
- następnie zlutować tak jak kolega michallubon i wpiąć plug&play
Przynajmniej ja bym tak zrobił, ale nie idzie kupić takiego panelu z uciętymi wtyczkami heh
Chochlik437 napisał(a):Tak
marcin28LeonII napisał(a):Witam![]()
Mam pytanie dotyczace radia Blaupunkt se 350.
Czy do tego radia jest mozliwość zamontowania kabla USB ?
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość