Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Maras2003 napisał(a):Jeżeli "nie ma płyty" to może nie.
Spróbuj z kartą pamięci max 8GB, te zmieniarki na pendrive są czasami kapryśne. I pamiętaj o podłączeniu dodatkowej masy (nie wiem jak w modelu do 1P, ale do 1M od kostki odstawał 1 kabelek masowy)
siwy1982 napisał(a):Po włączeniu AUX'a nic sie nie dzieje, spróbuje jeszcze jutro z innym pendrivem, zrobie pare folderów i zobaczymy. Jak nie pojdzie to niestety Yatour bedzie do zwrotu![]()
-- 17 marca 2016, 18:56 --
No i niestety nie dane bedzie mi cieszyc sie muzyka z USB/SD/AUX![]()
Pani z obsługi klienta stwierdzila: "Niestety ale radio RNS 510 w Pańskim samochodzie nie jest kompatybilne ze zmieniarką".
Dziwne, bo wg aukcji radio RNS 510 z VW jest obsługiwane, a od Seata juz nie.. ehhh
-- 18 marca 2016, 20:09 --
Dziś ostatni raz spróbowałem podłączyć zmieniarke i niestety nie udało sie![]()
Zakodowane mam opcje bit1 i bit 2
Co dziwne przy próbie zakodowania wyskakiwał błąd
Jednak po zamknięciu kontrolera i ponownym wejsciu w kodowanie w/w opcje byly zaznaczone wiec chyba kodowanie zostało przyjęte.
Dodatkowo po sczytaniu błędów w radiu pojawił sie błąd 00857 - CD Charger Unit No Signal
Po tym wszystkim na wyświetlaczu mam do wyboru tylko takie opcje
Z powyższego chyba wynika, że zmieniarka jednak nie dla mnie.
Dziwi mnie jeszcze, że Leona mam z 2008 a rns 510 z 2010, na wyposażeniu nie mam ani usb pod fotelem, ani aux'a w tunelu jest za to bluetooth pod fotelem pasażera.
Macie jakies inne opcje jak uzyskac dostep do usb/aux w radiu
Maras2003 napisał(a):Do mojej dołożyłem jakiś czas temu taki dynks:
http://i.ebayimg.com/00/s/ODAwWDgwMA==/ ... N/$_35.JPG
Normalnie korzystałem z karty SD. To wpinam w USB (tylko zasilanie ciągnie) i od razu obok w AUXa. Wyciągając kartę SD, zmieniarka pobiera muzykę z AUXa, a ten dynks ciągnie ją przez Bluetooth z mojego telefonu![]()
W skrócie, odtwarzam muzę po bluetooth na oryginalnym radiu.
piotrassenior napisał(a):To mówisz Glibo żeby atakować XCarlinka?
http://allegro.pl/oryginalny-xcarlink-usb-sd-audi-skoda-seat-vw-w-wa-i6258558424.html
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 1 gość