Reklama

Zapraszamy do polubienia naszego nowego fanpage na Facebook'u.

Wybór mapy dla pocket pc

Podforum związane tylko i wyłącznie z nagłosnieniem w naszych samochodach

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior

Wybór mapy dla pocket pc

Postprzez bacardi » 18 sierpnia 2006, 22:55

Do tej pory uzywałem jedynie automapy, jako niekwestionowanego lidera na polske (choc okazuje sie, ze wcale nie tak do konca ;). Jednak obecnie wybieram sie do cro i szukam czegoś na "cala" europe... Do tej pory autorytetem cieszyl sie tutaj glownie tomtom, jednak jak tak zaczalem szukac, to okazuje sie ze wielka rewolucje robi program iGO.
Screeny do tego ostatniego wygladaja naprawde obiecujaco i widac ze jest dobrze przystosowany do obslugi palcem, co sie przydaje w trasie
http://www.i-go.com/en/products/iGO_200 ... nshots.php

Czy macie moze jakies doswiadczenia z wyzej wymienionymi programami, a moze mozecie polecic cos innego?
Mam zaledwie tydzien na podjecie decyzji w co sie zaopatrzyc...
TS bodykit, Eibach PRO KIT + KYB AGX, Toora T670 on board Obrazek
bacardi
Sympatyk LeonClub

Auto: Leon BCB+

Reklama

Re: Wybór mapy dla pocket pc

Postprzez Orzeł » 20 sierpnia 2006, 09:39

Ja mam coś takiego KLIK . Jednak nie byłem jeszcze z tym poza granicami kraju. Po polsce nawet nieźle się jeździ jednak do automapy mu daleko pod wieloma względami np obsługi.....
Orzeł
FR
FR

Auto: Klekot :)

Postprzez bacardi » 20 sierpnia 2006, 10:06

Orzeł, po screenach widze, ze to kolejny produkt z bardzo przyjaznym interfejsem, jednak wg danych ma bardzo slabe pokrycie krajow ktore by mnie interesowaly, a ogolnie calej to europy wschodniej :|
Ja od wczoraj testuje iGO i powiem, ze jedyne co utrzymuje u nas na rynku automape, to chyba tylko pokrycie kraju...
TS bodykit, Eibach PRO KIT + KYB AGX, Toora T670 on board Obrazek
bacardi
Sympatyk LeonClub

Auto: Leon BCB+

Postprzez bartexx » 20 sierpnia 2006, 22:31

Ja mam automape i destinator 6 i wybrałem się w tamtym tygodniu do Chorwacji na urlopik . Mapka się sprawdziła na Czechy ,Austrie w 100% ale Słowenia i Chorwacja to kiszka, bardzo mało dróg w programie tylko autostrady i drogi główne,o drogach lokalnych mozna zapomnieć :-(
bartexx
Stella
Stella

Auto: LEON ASV

Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja