Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
bubolak napisał(a):Larka 43.1,
konstant napisał(a):Panowie - czy obecnie cos do 400zl jest warte swieczki?
liczyłem na jakiś test porównawczy. Tasaq, czasmai nie chodzi o pieniądze, po porstu jeżeli w navi za 350 zł można zrobić wszystko to po co płacić za nią 1000-1500 zł. Nie wiem może moje podejście jest złe, stąd chciałem przeczytać opinię innych. Automapę znam bo widziałem, tutaj można ją też wrzucić, kolega kupił ostatnio za 300F bodajże Navigona i żeby jakoś powalił mnie na kolana to nie. A Lark i fajnie wizualnie wygląda a i z opisów sprzedawców dobrze wypada, tylko właśnie sprzedawców. Wolałbym usłyszeć coś od użytkowników.http://www.my-navia.pl/vi...light=lark+50.2
Katalonczyk napisał(a):konstant napisał(a):Panowie - czy obecnie cos do 400zl jest warte swieczki?
Zależy czego oczekujesz po swojej navi. Ja sobie na święta kupiłem Mio Moov 500 i jestem bardzo zadowolony. Wcześniej korzystałem z Mioo 200 więc wiedziałem czego się spodziewać. Fabrycznie odblokowana więc nadal na gwarancji a można wgrywać nowe mapy chociaż wg mnie MioMap nie jest taka straszna jak niektórzy piszą.
konstant napisał(a):Ano, nie wymagam wiele. Raz na jakis czas jakis wypad w Polske, o jezdzeniu za granice na narazie nie mysle.
A cos np. z Garmina?
Katalonczyk napisał(a):Ciężko będzie znaleźć coś Garmina do 400 złotych.
Katalonczyk napisał(a):Wymagania masz podobne do moich więc myślę że Mio 500 Ci w zupełności wystarczy. Duży wyświetlacz, wejście na karty pamięci, ciekawy wygląd, możliwość wgrania dodatkowych map no i bardzo dobry stosunek ceny co jakości! Poza tym każdy swoje chwali
kamil_n napisał(a):Dokładnie, Garmin za 400 zł to kiepski pomysł. Za urządzenie Garmina z ekranem 4.3 cala i porządnymi mapami trzeba dać minimum 600 - 700 zł.
usher napisał(a):tak więc IMO coś najtańszego + dobra mapa/program to najlepszy zestaw
Katalonczyk napisał(a):Także "coś" jednak trzeba wydać, ale nie muszą to być krocie. Mio 200 już masz za 270 zł a Mio 500 370 zł
noktoto napisał(a):kamil_n napisał(a):Dokładnie, Garmin za 400 zł to kiepski pomysł. Za urządzenie Garmina z ekranem 4.3 cala i porządnymi mapami trzeba dać minimum 600 - 700 zł.
400 to za mało, ale pisanie, że 600-700 to minimum jest przesadą w druga stronę. Moim zdaniem warto kupić coś takiego
http://www.allegro.pl/item871142292_gps ... _fakt.html
czy Lark też może mieć takie problemy?Katalonczyk napisał(a): navi made by Biedronka, która nie dawała rady z Automapą i co chwile się wieszała
Katalonczyk napisał(a): Mio 200 już masz za 270 zł a Mio 500 370 zł
kamil_n napisał(a):dodatkową mapą oprócz City Navigatora Europe, np. GPMapa na Polskę
kamikadze napisał(a):Ja na pewno odradzam kupno nawigacji TomTom One v3.
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości