Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
cyc999 napisał(a):Masz włączoną funkcję o ile się nie mylę "news" w radiu.
robert1111 napisał(a):Właśnie chodzi o to że mi w fabrycznym radiu brakowało tylko usb, czytnika kart i aux nigdy nie używałem mam tylko nadzieję że jakość odtwarzanych utworów będzie taka dobra jak w w/w zmieniarkach Yatoura chyba to kupię i dam znać czy warto było
lysaglaca napisał(a):Na radiu musisx. wybrac CD6
Tuchola_BDG napisał(a):Z tego co widzę to masz kaseciaka, tam chyba było trzeba przytrzymać przycisk Tape/CD do piknięcia i powinno przełączyć się na zmieniarkę
Jezeli mowisz o samym pomysle na mp3 w aucie to po przestudiowaniu tematu w ktorym jestesmy smiem twierdzic ze sporo osobpiotrassenior napisał(a):Super rozwiązanie! Użytkuje ktoś takie cudo?
i właśnie ja tez widzialem ten zestaw ktory mi pokazales, tylko nie moge sobie wyobrazic jak i czy wogole to dziala. Nie bylem pewien czy to czarne gniazdo jest tez na 8 pin ale z tego co widze np na tej aukcji przejsciowki to z opisu wynika ze tak.Maras2003 napisał(a):Przez 'rozdzielacz yatoura' mam na myśli ten kabel, który jest w zestawie, jest to wtyczka 8p do gniazda w radiu, oraz gniazdo 8p do zmieniarki.
adams napisał(a):w przypadku naszych radyjek LEONowskich Aura sterowanie odbywa się przyciskiem na CD
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość