Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
trzepol napisał(a):Katalonczyk napisał(a):trzepol napisał(a):Panowie
Dziala mi Android Auto wraz z AA Mirrorem na moim P9. Ostatnio przez 2 miesiace nie uzywalem mirrora i nie dziala. Kombinowalem, przeinstalowalem soft i nic. Android auto dalej mam w wersji 2.9, jedynie aktualizacje systemowe mi sie wrzucaly. Czy one mogly cos zmienic w ustawieniach, ze w aucie podcza uruchomienia AA nie ma w menu AA Mirror ? Jakies pomysly jak to poprawic ?[/quote
Miałem to samo. Wyczyściłem dane aplikacji jednego i drugiego i wszystko śmiga. Dzieje mi się tak co jakiś czas. Za każdym razem rozwiązuje to problem.
Jaka masz werjse EMUI bo ja 5.0.1, sprobuje tego czyszczenia ale juz odinstalowywalem apki obie i nic a to zapewne tez czysci dane. Gdzie to czyscisz dokladnie ?
Wersja AA 2.9 cos tam
Poczyscilem i nic. Mozesz wrzucic twoja konfiguracje w AA mirror i AA dla porownania ?
Hej,
EMUI 5.0.1. co do AA i AA Mirror to ustawienia takie same jak na większości filmików z konfiguracją. Nic ponad to nie robiłem.
O wersji czego mówisz? Ja mam wersję Android Auto 3.0.570533 i jest to w miarę nowe wydanie. I na pewno działa, kilka dni temu używałem.Ponoc w wersji powyzej 12.2.21
KrecikTurbo napisał(a):Pytanie do osób BEZ Full linka:
Czy byliby chętni na zakup grupowy? Dogadałem się ze sprzedawcą z UK na bardzo dobrą cenę dla co najmniej 5 sztuk.
120GBP z przesyłką czyli jakieś 588PLN, to znacznie taniej niż w polskich salonach.
Chodzi o part number: 5f0054830
http://www.seataccesoriescatalogue.net/ ... /2015/3763
klw napisał(a):Aktywacja w ASO jest bezpłatna?
marekwar napisał(a):Android Auto w najnowszej wersji działa bardzo dobrze. Niczego nie zablokowano.
Przynajmniej na S8 z Androidem Oreo bez roota.
4przemo77 napisał(a):Czyli to juz wychodzi jakies 715 - 730 zl. Przy zakupie Full Linka w ASO aktywacja jest w cenie. To juz nieduza roznica.
trixtin napisał(a):A po co w ASO? Przecież mając kod samemu to można aktywować...
trixtin napisał(a):"w zasadzie to wystarczy wprowadzić kod z tego pudełka do radia i działa"
Bart2001 napisał(a):Dziś po długim okresie nieużywania Android Auto podłączyłem telefon i pojawił się komunikat, że w Polsce AA nie może być używana. AA mam stare wersja 1,6 zdaję się. Chyba inne usługi googla blokują uruchomienie AA...
marekwar napisał(a):W sumie byłoby fajnie gdyby ktoś napisał pełnowartościową apkę typu mirror ekranu pod Mirrorlinka. Tu przynajmniej Google nie grzebie.
marekwar napisał(a):Niestety, korzystając z Mirrorlinka pierwszy komunikat z np. Naviexperta wyłącza audio. Nie znalazłem na to fixa.
marekwar napisał(a):Przy okazji - w jaki sposób udało Ci się 1:1 na S8?
gharghoul napisał(a):Ogólnie u mnie mirror link wymusza instalację Carmode bez tego w ogóle nie puszcza dalej. Po instalacji carmode aplikacja uruchamia się ale nie da się nią wywołać innych z telefonu (jak widać na YTB).
marco napisał(a):Masz zainstalowane Android Auto?
Mirrorlink na S8 działa o ile używa się zgodnie z założeniem tej platformy.marco napisał(a):gharghoul napisał(a):Ogólnie u mnie mirror link wymusza instalację Carmode bez tego w ogóle nie puszcza dalej. Po instalacji carmode aplikacja uruchamia się ale nie da się nią wywołać innych z telefonu (jak widać na YTB).
Masz zainstalowane Android Auto? U mnie ML też po update Androida na S8+ zaczął krzyczeć, że muszę koniecznie zainstalować Car Mode... Zamiast tego zainstalowałem sobie testowo AA, podłączam telefon i bam Mirror Link działa
pwip napisał(a):Dobra informacja dla posiadaczy iphonów. Nowy system IOS12 (Apple Carplay) będzie wspierał Google Maps i Waze... Prawdopodobnie dystrybucja nowego systemu pod koniec września tego roku...
KubaaBia napisał(a):Aczkolwiek instalujesz Jailbreak'a + odpowiednia appka i masz wszystkie aplikacje z telefonu na ekranie
polishstyle napisał(a):czy w ogóle warto aktywować full linka?
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość