witam,
panowie ja po przeczytaniu tych postów już zupełnie nie wiem ocb.
sytuacja jest taka, po odłączeniu aku, mam SAFE i nie ma żadnego problemu, po godzinie daje mi możliwość wpisania kodu, który mam z książki, z tym że jak wpisuje to mam z lewego boku 2 i też jest ok. Po wpisaniu kodu i zatwierdzeniu zgodnie z rzemiosłem pojawia się znowu opcja wpisania kodu, tym razem z 1 z boku i nie wiem co mam wpisac, jak wpisuje ten kod to mi znowu na godzine blokuje i radyjo nie hula
W związku z tym moje pytanie, co mam tam wklepac po przebrnieciu przez 1 faze wpisywania bo,
czekam z niecierpliwoscia na jakies wskazowki bo juz nie mam do tego cierpliwosci
[ Dodano: 2 Sierpień 2011, 11:34 ]dzwonilem wlasnie do aso kraków na zakopianke, facet mo powiedzial ze to jest ten sam kod do wpisania a to oznacza ze kolejne próby wpisania nie powiodly sie a to oznacza ze musze miec zly kod
troche sie zdziwilem bo czytajac temat, u mnie sytuacja jest taka ze mam ksiązke do radio razem z kodem, wszystko wyglada tak jak trzeba, co prawda nie porownywalem numeru seryjnego z ksiazki z tym od na radiu bo nie mam jak zdemontowac, ale byle przekonany ze jest prawidlowy
koszt imprezki w aso to ponoc 60 zl, wiec chyba bede zmuszony tam podjechac
[ Dodano: 9 Sierpień 2011, 09:41 ]no niestety, okazalo sie ze przy zakupie auta dostalem ksiazeczka do radio z kodem ale od innego radia i z innym numerem seryjnym
tak jak pisalem, juz po wizycie w aso, koszt 60 zeta za 4 cyferki, ale radosc z czysteo dzwieku w trakcie jazdy - bezcenne