Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Tygrysek napisał(a):http://allegro.pl/karta-pamieci-adata-class10-32gb-microsd-uhs-50mb-i5012387290.html
wystarczy taka? czytam i czytam..... i różne rzeczy ludzie opisuja. ze jedne działaja, inne nie....
Vampire1984 napisał(a):Problemu nie mialem z kabelkami itd, jakos udalo mi sie kupic rowniez w Chinach rozgaleznik na 2xUSB oraz 2x12V, idealnie mieszczacy sie w srodkowej konsoli na Cup Holder.
wsowa napisał(a):No ale po co u nas nad Wisłą takie cuda?
Wojtaz666 napisał(a):Wejdz na temat mojego auta, tam sa zdjecia jak ukrylem kabelek i miejsce zamontowania kamerki.
frycu napisał(a):Martwi mnie jednak to, że będę miał cały czas zajęte gniazdo 12V koło podłokietnika.
bart014 napisał(a):Niestety inne filmiki się nie nadają do publikacji bo to cholerstwo wyświetla prędkość a nie udało mi się tego wyłączyć...
bmelon napisał(a):Tak czy inaczej 70 w zbudowanym to i tak ponad standard.
boban napisał(a):Panowie jaką długość kabla potrzebuję żeby go ładnie schować i doprowadzić do gniazda zapalniczki ? 3metry wystarczy? Nie mogę znaleźć ładowarki mini USB z takim długim kablem, gdzie szukać?
darq12 napisał(a):Witam
Szukam rejestratora na przód tak do 260zł na razie mój wybór padł na XBLITZ Black Bird ma ktoś z was coś takiego?? może coś powiedzieć?? a może polecicie mi inne modele do tej ceny??
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości