Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
CoiloversPL napisał(a):tak, włączam przesył przy każdej próbie połączenia.
Zero reakcji.
CoiloversPL napisał(a):Ja mam problem z REDMI 5 Plus.
brak polączenia full link. Próbwałem juz dziesiątki kabli, różne apki i nic.
karlos napisał(a):Czy mając dostęp do FUllLink korzystał ktoś z tych aplikacji:
DriveApp
ConnectApp
My SEAT App
Szczególnie DriveApp wygląda ciekawie.
https://www.seat-auto.pl/datamanual-app ... _16_PL.pdf
pab567 napisał(a):SEAT Media Control wymaga aktywnego kodu FEC/SWaP. Nie ma kodu - nie działa.
lacoda napisał(a):https://www.tabletowo.pl/nowy-android-auto-u-pierwszych-uzytkownikow/
Wygląda że już jest. Pobrałem i zobaczymy co z tego będzie
Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka
Rafaello1337 napisał(a):Witajcie!
Od samego początku w Leonie 2018 mam problem po podłączeniu Iphone przez Apple Car. Mianowicie kiedy telefon podpięty jest kablem, działa nawigacja i rozmawiam z kimś przez telefon, co jakiś czas nie słyszę rozmówcy, całość się zawiesza albo wykrzacza. Podobnych przygód nie ma przez Bluetooth. Działo się tak na Iphone SE i teraz 8 plus. Dealer niby przywrócił ustawienia fabryczne i powiadomił mnie, że często tak się dzieje. Ktoś ma podobne doświadczenia? Irytujące jest to gdy czasem trzeba dwa czy trzy razy podczas rozmowy przerywać i dzwonić raz jeszcze..
SK_Leon_FR napisał(a):Ale pytanie brzmiało czy ma sens kupić USB C w standardzie 3 bo nie wiem czy Leon ma USB 3.
Domyślam się że mówiąc USB 3 a z drugiej USB c - o takim czym rozmawiamytomekgliwice napisał(a):SK_Leon_FR napisał(a):Ale pytanie brzmiało czy ma sens kupić USB C w standardzie 3 bo nie wiem czy Leon ma USB 3.
no właśnie nie za bardzo rozumiem, co to jest USB C w standardzie 3. Bo USB C to jest określony standard. Prościej: aby zastosować USB C w Leonie musiałbyś kupić przejściówkę. USB C ma np. Skoda Scala.
marco napisał(a):Komuś jeszcze umarł nagle MirrorLink na Samsung Galaxy S8/9/10? (może jakaś dziwna aktualizacja czegoś wyszła)? Czy to u mnie tylko coś się nagle popieprzyło bo dziś od rana cały czas nie mogłem się połączyć... W sobotę jeszcze wszystko chodziło cacy...
Tak - USB-C w standardzie 3.0 jest sens kupić niezależnie od tego czy Leon ma USB 3.0 czy 2.0.SK_Leon_FR napisał(a):Ale pytanie brzmiało czy ma sens kupić USB C w standardzie 3 bo nie wiem czy Leon ma USB 3.
Zawsze lepiej mieć coś lepszego niż gorszego (czyli 3 zamiast 2). Pytanie tylko jaka jest różnica w cenie i czy kolega znajdzie kabel taki jakiego szukał.marekwar napisał(a):Tak - USB-C w standardzie 3.0 jest sens kupić niezależnie od tego czy Leon ma USB 3.0 czy 2.0.SK_Leon_FR napisał(a):Ale pytanie brzmiało czy ma sens kupić USB C w standardzie 3 bo nie wiem czy Leon ma USB 3.
Bo obsłuży obydwa standardy.
marco napisał(a):Komuś jeszcze umarł nagle MirrorLink na Samsung Galaxy S8/9/10? (może jakaś dziwna aktualizacja czegoś wyszła)? Czy to u mnie tylko coś się nagle popieprzyło bo dziś od rana cały czas nie mogłem się połączyć... W sobotę jeszcze wszystko chodziło cacy...
Thaze napisał(a):marco napisał(a):Komuś jeszcze umarł nagle MirrorLink na Samsung Galaxy S8/9/10? (może jakaś dziwna aktualizacja czegoś wyszła)? Czy to u mnie tylko coś się nagle popieprzyło bo dziś od rana cały czas nie mogłem się połączyć... W sobotę jeszcze wszystko chodziło cacy...
Tak, mi padl kilka dni temu. Wyczysc cache z google play services I z google play store. Po wszystkim zobacz czy nie trzeba uaktualnic Google play services. Zrob restart i powinno smigac. Bedzie trzeba poustawiac to I owo w AA.
cezz napisał(a):Thaze napisał(a):marco napisał(a):Komuś jeszcze umarł nagle MirrorLink na Samsung Galaxy S8/9/10? (może jakaś dziwna aktualizacja czegoś wyszła)? Czy to u mnie tylko coś się nagle popieprzyło bo dziś od rana cały czas nie mogłem się połączyć... W sobotę jeszcze wszystko chodziło cacy...
Tak, mi padl kilka dni temu. Wyczysc cache z google play services I z google play store. Po wszystkim zobacz czy nie trzeba uaktualnic Google play services. Zrob restart i powinno smigac. Bedzie trzeba poustawiac to I owo w AA.
A ma ktoś problem z Carpaly? W weekend wszystko działało po podłączeniu kabla. A dziś mimo odblokowanego telefonu podczas podłączenia kabla otrzymuje komunikat „ nie udało się połączyć z telefonem sprawdź czy jest odblokowany” - coś mniej więcej takiego.
Bulkovski napisał(a):Kolega chce odblokować Full Link w Tiguanie. Orientujecie się czy są jakieś serwisy, które oferują to taniej niż inne?
Z tego co pamiętam, to koszt tej usługi potrafił się różnić, w zależności od serwisu.
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość