Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
taczi napisał(a):To chyba powinno śmigać w leonach bezprzewodowo? Ktoś ma jakieś doświadczenie?
https://pl.aliexpress.com/item/40002057 ... web201603_
lucekj napisał(a):Mam pytanie proste: czy do się w jakiś prosty sposób odpalić YouTube podczas jazdy na Car Play? Jest jakiś prosty, sprawdzony sposób?
majesty napisał(a):Cześć.
Proszę o info czy spotkaliście się z podobnym problemem problem z full linkiem w połączeniu z Iphone 8 (iOS w wersji 13.3).
Podczas połączenia telefonicznego realizowanego przez full-link, sporadycznie (najczęściej po pewnym czasie prowadzenia rozmowy) pojawia się dźwięk, który mi przypomina sprzężenie.
https://filebin.net/gkx12uxggmekqupq/fu ... t=9dvgq6wv
Serwis stwierdził, że to problem po stronie CarPlay i aktualizacji iOS (zalecili najnowszy sw), co wg mnie jest kompletną bzdurą. Na nacie brak jakichkolwiek raportów dot. podobnego problemu. Sprawdzałem także z innym Iphone (różne wersje iOS), na różnych kablach.
bartekk942 napisał(a):Troche OT, czy jest mozliwosc przetestowania full linka w jakims salonie Seata? Chcialbym dolozyc go do siebie ale chcialbym wczesniej zobaczyc jak to dziala, bo nigdy nie mialem z tym do czynienia.
sql napisał(a):A ja czekam na testy MarcusD i jak wypadną pomyślnie, to też się skuszę na tego carplay2air.
Kiedy zamawiasz?
pab567 napisał(a):Mam to samo kupione bezpośrednio od Chińczyka i też działa ok.
pab567 napisał(a):Mam to samo kupione bezpośrednio od Chińczyka i też działa ok.
pawelll9 napisał(a):dlugie przytrzymanie - asystent google
pawelll9 napisał(a):U mnie zawsze działał. Jeden klik asystent samochodu, dlugie przytrzymanie - asystent google. W sumie trzymam az sie nie odezwie
pawelll9 napisał(a):U mnie zawsze działał. Jeden klik asystent samochodu, dlugie przytrzymanie - asystent google. W sumie trzymam az sie nie odezwie
trixtin napisał(a):Czy komuś udało się rozwiązać problem z tym, że Spotify nie chce działa z poziomu radia - nie wyłącza radia/multimediów, nie ma dźwięku ale utwór leci, natomiast odpalenie go w telefonie powoduje, że wszystko wraca do normy, radio/multimedia zostają wyciszone, natomiast Spotify gra. Na innych aplikacjach do muzyki problem nie występuje. Przywrócenie ustawień fabrycznych w telefonie, reset radia itp nic nie dały...
PS. Galaxy S9, Android 10, AA najnowsze (na starszych też był problem od około 2msc)
Czy tylko ja mam taki problem?
Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka
Zapomnij to jest eMMC z RPMBPawell85 napisał(a):W iPhonie 7 nie wiem czy to z powodu ciągłego ładowania baterii po połączeniu z android auto, ale zauważalnie bateria słabiej trzyma a telefon nie jest stary. Szkoda że systemowo nie można wyłączyć ładowania. Ktoś może wie jaki jest dysk twardy wbudowany w jednostce Seata harmon, jeśli jakiś mały czy jest możliwość wymiany na większy ?
Makgajwer napisał(a):@marpit Tak w 9 nie ma, jak pisałem u mnie w 9 pojawił się w sklepie prawdopodobnie dlatego, że drugi telefon z tym samym kontem google ma 10.
mczelny2401 napisał(a):Makgajwer napisał(a):@marpit Tak w 9 nie ma, jak pisałem u mnie w 9 pojawił się w sklepie prawdopodobnie dlatego, że drugi telefon z tym samym kontem google ma 10.
Nic z tych rzeczy. Aplikacje są dostosowane do danego telefonu a nie konta google
mczelny2401 napisał(a):Makgajwer napisał(a):@marpit Tak w 9 nie ma, jak pisałem u mnie w 9 pojawił się w sklepie prawdopodobnie dlatego, że drugi telefon z tym samym kontem google ma 10.
Nic z tych rzeczy. Aplikacje są dostosowane do danego telefonu a nie konta google
Karol_W napisał(a):czesc, mam problem z AA. Wersja chyba prawie najnowsza, ale tak bylo rowniez na wczesniejszych wersjach.
Sprawa wyglada tak. Rozpoczynam jazde, podlaczam telefon (P20 Pro, originalny kabel itp), wlaczam AA i wszystko dziala. GoogleMaps, Spotify etc. Off topic: czego jeszcze uzywacie w AA?
Teraz po zakonczeniu podrozy jesli wylacze sinik i nie odepne telefonu i wyjde na np. zakupy to po powrocie nie uda mi sie juz podlaczyc AA. Jesli zabiore telefon ze sobe to nie ma problemu. Pozostawieni go w aucie powoduje to, ze juz nie moge drugi raz wlaczac AA chyba, ze zrobie reset infosystemu - przytrzymanie wlacznika radio przez dlugi czas.
Dzieki za podpowiedzi w tym temacie.
Pozdrawiam,
K.
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości