Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Czyli dupa zbita, ech to chyba wy piernicze ten AApab567 napisał(a):bo NE nie ma certyfikatu AA...
pajda_SM napisał(a):Czyli dupa zbita, ech to chyba wy piernicze ten AApab567 napisał(a):bo NE nie ma certyfikatu AA...
Jakieś inne rozwiązania?
Mam tel. Huawei
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Jak testy?pab567 napisał(a):Kto może niech się wstrzyma... ten patent, o którym pisałem, czyli moduł Android podłączany po CarPlay, jeżeli rzeczywiście zadziała jak producent zapewnia, to będzie rozwiązaniem wszystkich bolączek...
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
pawelll napisał(a):Przyczyną 90% takich problemów jest kabel.
pab567 napisał(a):Kodowanie w bajcie 19?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
pawelll napisał(a):Tak jest od ponad pół roku. I nie jest to wina AA tylko aplikacji Google (cofnięcie jej aktualizacji do stanu sprzed roku przywraca czytanie po polsku). Być może jest to związane z brakiem oficjalnej dostępności AA w Polsce.
Swatek napisał(a):pawelll napisał(a):Tak jest od ponad pół roku. I nie jest to wina AA tylko aplikacji Google (cofnięcie jej aktualizacji do stanu sprzed roku przywraca czytanie po polsku). Być może jest to związane z brakiem oficjalnej dostępności AA w Polsce.
Android Auto jest oficjalnie dostępne w Polsce.
Jest dostępny ale rzeczywiście smsy czyta z akcentem angielskim i ciężko coś zrozumieć.Swatek napisał(a):pawelll napisał(a):Tak jest od ponad pół roku. I nie jest to wina AA tylko aplikacji Google (cofnięcie jej aktualizacji do stanu sprzed roku przywraca czytanie po polsku). Być może jest to związane z brakiem oficjalnej dostępności AA w Polsce.
Android Auto jest oficjalnie dostępne w Polsce.
tatian napisał(a):smsy czyta z akcentem angielskim i ciężko coś zrozumieć
pab567 napisał(a):NIe, to jest zwykły Android tylko do podłaczenia wykorzystuje CarPlay. Taka hybryda. A że to zwykły Android to nie masz ograniczeń narzucanych przez Android Auto.
I jak?pab567 napisał(a):wiem wiem... jutro na koniec dnia...
Czyli jednak trzeba będzie szarpnąć na te japkopab567 napisał(a):Jeszcze testuję ale słabo... problemy z dźwiękiem - zapomnij o słuchaniu radia jak masz na przykład włączoną nawigację. No i nie ma polskiego menu... na razie pomyłka, mam nadzieję że dopracują...
Tobie nie musi być to potrzebne, ale nie mierz wszystkich swoją miarą. A już na pewno ludzi, którzy chcą coś zamontować w swoim aucie, co rozszerza funkcjonalność, nie nazywaj mentalnymi gimnazjalistami.weuek napisał(a):No i jaki jest sens takiego zawracania sobie dupy kosztownymi bzdetami? Chyba trza być mentalnym gimnazjalistą...
Cubaza napisał(a):Tobie nie musi być to potrzebne, ale nie mierz wszystkich swoją miarą. A już na pewno ludzi, którzy chcą coś zamontować w swoim aucie, co rozszerza funkcjonalność, nie nazywaj mentalnymi gimnazjalistami.weuek napisał(a):No i jaki jest sens takiego zawracania sobie dupy kosztownymi bzdetami? Chyba trza być mentalnym gimnazjalistą...
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość