maciek89 napisał(a):Jakie niewygody- kabel trzeba podłączać? Dla mnie jest tylko jeden minus, który pojawił się po aktualizacji iOS, że nie można mieć odpalonego Yanosika na tel, bo wychodzi z map na ekranie. Dlatego też myślę, żeby przejść na Biedoida. Bo tak to CarPlay działa świetnie. Fajne jest np to, że przed wyjściem z domu szukałem w google jakiegoś miejsca, potem wsiadam do auta, podpinam tel żeby ustawić navi, a on mi proponuje to miejsce jako punkt docelowy. Mądre i mega wygodne.

Używasz AA, czy CarPlay? Możesz opisać coś więcej?
To, że mapa pamięta wybierane w domu miejsce i masz to samo w telefonie - to nie jest żadna zaleta full linka, tylko mapy google samej w sobie

Co mnie denerwuje:
- aplikacja AA utrudnia użycie pozostałych aplikacji telefonu (bo musisz użyć task managera, żeby sie na coś przełączyć - tak, wiem, że to dla bezpieczeństwa kierowcy...

)
- tak samo nie można użyć klawiatury ekranowej w ruchu, z wybieraniem głosowym jakoś się nie polubiłem
- przełączanie z ekranu Seata na AA nie jest jednym przyciskiem, trzeba wchodzić w dodatkowe menu (niewygodne). Poza tym wolę mieć jednocześnie mapę oraz np. panel radia pod kontrolą
- dosyć słabe telefonowanie z AA, o obsłudze dual sim to w ogóle można zapomnieć
- co jakiś czas potrafi się u mnie przywiesić, trzeba odłączać
Tak czy inaczej - to tylko i wyłącznie moja subiektywna opinia...