Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
i to dużyadziami napisał(a):podziękował Tobie Seboolco do Marcink to już się zastanawiałem nad tym focalem ale już zostane przy morelach, na samym początek miałem mieć już montowane hertze ;p więc i tak postęp jest
marcink79 napisał(a):Andre napisał(a):najlepiej gralo audio system
Całkiem zajefajnie
Andre napisał(a):W sobote montuje , zobaczymy co z tego wyjdzie.
Daj znać jak się spisują w 1P.
MrSiara napisał(a):marcink79, twierdzisz ze morel tempo 6 to najnizsza seria morela? widze ze obeznany jestes jesli bys byl tak ciekaw to najnzsza seria jest maximo a nie tempo
MrSiara napisał(a):marcink79, widzisz wlasnie jest taki problem ze nie slyszales czegos a sie wypowiadasz pewnie Tempo 6 tez nie slyszales i nikt nie pisze ze trzeba miec certyikat napisales swoja opinie a ja swoja. I nie wiem dlaczego grono ludzi i to duze chwali Tempo 6 a ty jakos nie no ale to twoja opinia. Posluchaj potem oceniaj to moja porada
neostar napisał(a):Uważam, że zmiana średnicy głośników na mniejsze nie jest dobrym pomysłem. Lepiej dołóż parę pln i kup 16,5 cm i do tego ewentualnie dystanse albo po prostu wymień na sprawne oryginały.
777maciek napisał(a):Tak przypuszczałem, że to zbyt pięknie wygląda, żeby pięknie grało
A jakie radio byście polecili i ewentualnie jakie głośniki pod samo radio?
Powiedzmy, że na komplet radio + głośniki mógłbym wydać do 1000zł, ale w tym przypadku odpada wzmacniacz, przynajmniej na razie..
A muzyka różna - metal, HC, rap, więc wymagająca jakichś tam przynajmniej w miarę buczących basów (wiadomo, że za taką kasę nie uzyska się nie wiadomo jakiego brzmienia).
777maciek napisał(a):marcink79, faktycznie wyglądają całkiem przyzwoicieAle jak się domyślam to Aura raczej tego nie pociągnie..?
777maciek napisał(a):Jeśli daje sobie radę z Madball i Rammsteinem to nie ma się co zastanawiać![]()
777maciek napisał(a):Głośniki Audio System Radion i radio Kenwooda już zakupione i czekają na montaż
marcink79 napisał(a):Chociaż ten system pokaże pełny pazur dopiero pod dopałką...
MrSiara napisał(a):tu nie ma na co czekac ze wzmakiem kup dobry stary piec i zobaczysz co audio system pokaze
MrSiara napisał(a):co do wzmaka masz po 50W na kanal i szukalbym cos o podobnych mocach. A ja mam do ciebie inne pytanko jakiej muzyki sluchasz? i czy wykorzystasz 2 kanaly na przod i 2 na sub czy bedziesz mostkowal? Szukaj czegos z Focal, Rainbow, Audio System, Morel, DLS musza byc nowe czy uzywki? I czy drzwi wygluszone??
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość