nie zauważyłem różnicy w odbiorze FM po przesiadce na triflexabodzio232 napisał(a):ma ktoś może takie połączenie sprzętu? jak wrażenia?
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
nie zauważyłem różnicy w odbiorze FM po przesiadce na triflexabodzio232 napisał(a):ma ktoś może takie połączenie sprzętu? jak wrażenia?
Ohapara napisał(a):nie zauważyłem różnicy w odbiorze FM po przesiadce na triflexabodzio232 napisał(a):ma ktoś może takie połączenie sprzętu? jak wrażenia?
WALDI1988 napisał(a):Panowie wiem ze pewnie gdzies to jest ale na szybkosci, kupie gdzies uzywane radio z antena do 200 zl.
Jakie firmy i modele polecicie , zalezy mi na niskiej antenie zeby nie wygladala wiecie jak, za wszystkie infa bede wdzieczny.
No i zeby radio smigalo dobrze tez bo jestem zielony w tym temacie.
olszu napisał(a):WALDI1988 napisał(a):Panowie wiem ze pewnie gdzies to jest ale na szybkosci, kupie gdzies uzywane radio z antena do 200 zl.
Jakie firmy i modele polecicie , zalezy mi na niskiej antenie zeby nie wygladala wiecie jak, za wszystkie infa bede wdzieczny.
No i zeby radio smigalo dobrze tez bo jestem zielony w tym temacie.
Znajdziesz i to spokojnie.
Co do radia. TTI 770 kupisz za bardzo małe pieniądze, a radio jest całkiem dobre na początek.
Mówią, że to szumofon itp. Ja użytkuje to radio już drugi rok z anteną Sirio ML 145 i nie mam żadnych zastrzeżeń.
Nigdy mi się też nie zdarzyło, żeby ktoś z odbiorców narzekał.
Szukaj radia z Rf-gainem, bardzo się przydaje w mieście.
Jeśli latasz głównie po trasach, to może być z samym SQ.
Jeżeli chodzi o antenę, to musisz się określić jak długą chcesz.
Ja bym Ci polecał Sirio ML-145, tylko że ona ma prawie 1.5m.
Z krótszych (do 1m.), Sirio AS 100, WIlson Little wil, LEMM AT 900.
Te anteny kupisz w okolicach 100 zł/nówkę.
WALDI1988 napisał(a):i daje antene president Florida
WALDI1988 napisał(a):Wybrałem tą antenkę olszu :
http://allegro.pl/antena-cb-wilson-litt ... 53971.html
babka mówi ze trzeba ja stroić u nich kosztuje to 20 zł.
Ale znajomy ma taki zestaw : ALAN MIDLAND 248
i daje antene president Florida
ona ma 50 cm dlugosci mówi ze spokojnie do 3-4 km dobra slyszalność.
Jak uważacie?
Tommi napisał(a): rysowanie lakieru itp.
Jemy napisał(a):Pryśnięcie sprayem na czarno to morderstwo dla niej nie?
Jemy napisał(a):Mam czarnego Liona. Pryśnięcie sprayem na czarno to morderstwo dla niej nie? Srebrna średnio mi pasuje bo projekt black postępuje
jędrek napisał(a):MISIURI trzyma sie dachu do 200
FLORIDA S ta spadła przy 180
swierg napisał(a): http://konektor5000.pl/index.php?p456,m ... as-100-mag. To ten sam sprzedawca, którego poleca kolega jędrek. Osobiście również mogę polecić
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 4 gości