Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Piękne zasięgi ....kristo napisał(a):5 rok użytkuje zestaw Uniden PRO 520XL + antena PRESIDENT GEORGIA.
Zero problemów ,zasięg max. miasto 5-7 km, trasa 10-15km. W budżecie też spokojnie się zmieścisz.
A co mi tam już raz marudzili że wszyscy tę stronę znają ale ..... http://www.cb-radio.pl/phpBB/ .Ja dzięki nim wybrałem Walkera - choć byłem anty "wielkiej" marce , nie żałuje żadnej złotówki wydanej (antena sirio 145 - zresztą każda podobnej wielkości spełnia swoje wszystkie zadania) , a zasięg...... no to normalnie sam nie wiem co napisać bo ma tak szeroki zakres , że brak słów (wielkość razy 3 U 520 - no może 2.5) - Tam chyba najprędzej skonfrontujesz odczucia użytkowników i dojdziesz do właściwych wniosków (nikogo z użytkowników forum nie obrażając) , ja z własnych doświadczeń powiem tylko tyle , że "mocniejszy " sprzęt - poustawiany - sprawia wielką frajde ze słuchania muzyki w auciemisiek_t napisał(a):mnie jakoś też na President "ciągnie" Nie wiem czemu, bo nie znam się na radiach ale...
Johny jest droższy od Tommy, czy w tym przypadku cena idzie z jakością? Nie robię dziennie po kilkadziesiąt km. Radia będę używał na co dzień w mieście i okazjonalnie raz czy dwa razy w tygodniu na trasie. Jaka jest naprawdę różnica między Johny a Tommy i dlaczego warto dopłacić do Johny?
kozik napisał(a):z tym miastem to chyba przesada? chyba ze wszystkie zaklocenia sciagasz
KozieL napisał(a):witam
Mam pytanko do znawców tematu cb-radia.
Rozglądam się za jakimś radyjkiem w kwocie 400zł no może 400 z groszami.
Mam już antenę President misouri i może polecicie mi jakieś radyjko które będzie się ładnie zgrywało z antenką i Przede wszystkim będzie warte tych pieniędzy.
pozdrawiam.
__radmak__ napisał(a):Czy zestaw na początek : Alan 102 plus Hustler IC100 by się nadał dla osoby sporadycznie latającej w długie trasy, głownie obrzeża i miasto ?
kamilo084 napisał(a):Ostatnio miałem okazje przetestować w trasie radio president harry III bardzo dobrze zbiera łatwe w obsłudze polecam , nic nie trzeszczy nie szumi
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości