Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
eko_zgonuś napisał(a):dają 10% rabatu, czyli za 180
lukas4567 napisał(a):Podepne sie pod temat. Barton można cie prosić o linki do używanych zmieniarek???
Jak sie ma sprawa z odczytywaniem piosenek z penmdriva, pare osób tu mówiło że nie czytane są prawda to???
misiek_t napisał(a):Przemo, a pokazuje Ci tytuły utworówBo u mnie tylko nr. mimo iż kopiuję tytuły.
misiek_t napisał(a):Przemo, a pokazuje Ci tytuły utworówBo u mnie tylko nr. mimo iż kopiuję tytuły.
Dept1987 napisał(a):Witajcie Panowie! Ja sobie zakupiłem zmieniarke Yatour do mojej Leoni tylko że mam problem. Polega on na tym iż zmieniarka widzi mi tylko katalog CD05 TR07 i nie czyta utworów. Problem znika kiedy odłączę mase z tej zmieniarki od radia i na nowo podłącze to w tedy zaczyna grać lecz na drugi dzien albo po wyłączeniu którymś z kolei razu samochodu i radia problem sie powraca. Zmieniarka jak gra to świeci na czerwono a powinna świecić podobno na zielono :/ ... nie wiem co jest grane :/
Przemo napisał(a):świeci chyba cały czas na czerwono
Dept1987 napisał(a):Dzieki za sprawdzenie ale z tego co sprzedawca mi mówił "pierwszy raz sie spotykam z tym że zmieniarka świeci na czerwono i gra muzyka". Sprawdzałem z 1GB kartą SD i to samo sie dzieje jeszcze musze sprawdzić z jakimś odtwarzaczem mp3 przeż jacka. Dziwi mnie to że jak sie zawiesi i nie czyta to odepnę mase i przypnę ponownie do obudowy radia to zacznie czytać :/. Pendrive mam sformatowanego w Fat32.
cyc999 napisał(a):Zakupiłem od Gościa z forum a3 z linku z góry strony, lecą z UK do PL, zamówił tym razem górką więc jak ktoś chętny to pisać do niego.
Dept1987 napisał(a):Witajcie Panowie! Ja sobie zakupiłem zmieniarke Yatour do mojej Leoni tylko że mam problem. Polega on na tym iż zmieniarka widzi mi tylko katalog CD05 TR07 i nie czyta utworów. Problem znika kiedy odłączę mase z tej zmieniarki od radia i na nowo podłącze to w tedy zaczyna grać lecz na drugi dzien albo po wyłączeniu którymś z kolei razu samochodu i radia problem sie powraca. Zmieniarka jak gra to świeci na czerwono a powinna świecić podobno na zielono :/ ... nie wiem co jest grane :/
jocker napisał(a):Przeczytałeś może chociaż kawałek tematu w którym piszesz?
pucio88 napisał(a):nieeee :p znalazłem tylko w szukajce gdzie gadaja o zmieniarkach i zadałem pytanie.
oczko82 napisał(a):Ja mam "zmieniarkę" na tej półce pod kierownicą...nie widać, nie lata a i zawsze można wyciągnąć kiedy trzeba
eko_zgonuś napisał(a):a ktoś może zna zmieniarki od viakena? kup teraz 199
Ace Ventura napisał(a):Zastanawiałem się kiedyś nad takim ustrojstwem do mojej aury CD - ale wychodziło mi za drogo więc kupiłem taki kabelek:
http://allegro.pl/adapter-aux-in-vw-audi-seat-mfd-f-vat-i1903446773.html (radio musi mieć przycisk do zmieniarki na panelu)
można do niego telefon podłączyć, mp3 itp.
Nie jestem audiofilem i jakość grania w zupełności mi odpowiada.
Jest temat o kabelkach na forum:
viewtopic.php?f=19&t=11501&hilit=aux
A o zmieniarkach mp3 też jest parę tematów, w dziale CarAudio wpisz xcarlink w wyszukiwarce.
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości