Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
boban napisał(a):A jeśli @MrSiara chodzi o Cerwin Vega to jeśli mnie pamięć nie myli to kanadyjskie kolumny i pamiętam lata wstecz jak u kumpla słuchaliśmy podpiętych pod wzmacniacz Accuphase'a to bas powalał na kolana... a ojciec kumpla to był zapalony audiofil, który notabene wkręcił mnie w całą tą zabawę i do dzisiaj finansowo cierpię
bmelon napisał(a):Takie pytanie lajka - po co daje się dystans?
Pozdrawiam,
GB
daniel28 napisał(a):Myślę że zostało koło. Wystarczy powiedzieć że chcesz koło zostawić i zostanie, podłoga się podniesie a ty będziesz miał pusty,płaski ale trochę mniejszy bagażnikKoło to zbędny dodatek, ale przy wysokości opony 40 mm, można to jednak jeszcze rozważyć. Tak zapewne zrobił właściciel prezentowanej cupry
-- 21 grudnia 2015, 11:51 --bmelon napisał(a):Takie pytanie lajka - po co daje się dystans?
Pozdrawiam,
GB
W którym miejscu dystans![]()
bmelon napisał(a):Pod głośnik.
Pozdrawiam,
GB
W ST jest podwójna podłoga i nie wiem czy podnosili bo wtedy ta płyta podłogi mogłaby się nie zmieścić.
bmelon napisał(a):A pod oryginalne głośniki jest sens ich stosowania. Chciałem wywyciszyć drzwi i być może wtedy dodałabym również dystans.
A mate na blachę drzwi jest się wstanie wcisnąć na całość bo otwór jest tylko na części.
Pozdrawiam,
GB
bmelon napisał(a):A pod oryginalne głośniki jest sens ich stosowania. Chciałem wywyciszyć drzwi i być może wtedy dodałabym również dystans.
A mate na blachę drzwi jest się wstanie wcisnąć na całość bo otwór jest tylko na części.
Pozdrawiam,
GB
Łukasz Cupra280 napisał(a):Nie zdążyłem się pochwalić ale zdjęcia możecie zobaczyć na Fb bariery dźwięku1 jedyna cupra u nich zrobiona- gra pięknie i jakość wykonania tez super- kasa oczywiście duża ale auto zostaje u mnie na kilka lat wiec nie żałuje. W nowym roku podrzucę zdjęcia i trochę opisu
bmelon napisał(a):Jak do tego bagażnika załadować 3x skrzynka piwa?
Pozdrawiam,
GB
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości