Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Dano napisał(a):, No i jesli palisz to musisz zapomniec o zapaliczce i popiolce
Dano napisał(a):,Jesli szukasz to na SN jest do sprzedania fajny kpl..Jedyny minus to nie da rady wgrac do tej wersji polskiego menu.
http://www.Seat-Napinator.pl...opic.php?t=9580
mam kogos takiego. Vip Audio z Wrocka ja tam swoją montowalem.belzi napisał(a):Dano, masz moze kogos godnego polecenia, kto by mi to zamontowal (cala navi)
belzi napisał(a):Poza tym pytalem sie a ASO i krzykneli za konsole i ramke ok. 600, takze cena w miare rozsadna
belzi napisał(a):a na znalezienie czegos na Allegro szybko to raczej nie mam co liczyc, bo przegladam ogloszenia od 3 miesiecy i nic takiego nie bylo
belzi napisał(a):czym rozni sie tunel srodkowy
dla aut z navi i dla aut bez.
belzi napisał(a):Czyli jaka to wersja??
Jakbys mogl, to przeslij mi na emila zdjecia i jakies szczegoly, ktore gosc ci napisal odnosnie wersji itd.
Z gory dzieki
Dano napisał(a):popielniczka z Golfa IV na Allegro 50zł ( podobno pasuje na 100%)
gps_sys napisał(a):mam zamiar poruszac watki w ktorych moge sie wypowiedziec w sprawach o ktore pytaja forumowicze
takie zwroty zachowaj dla siebie Patee
gps_sys napisał(a):jesli ktos mialby problem z montazem lub jakies pytania z tym zwiazane zapraszam na priv
Dano napisał(a):Jak chcesz to moge sie jutro dowiedzieć u znajomego we Wrocku który prowadzi CarAudio i wiem że ma takie interfacy.
nie ściągniesz chyba , a jesli ściągniesz to nie nagrasz.Ja teraz kupiłem od tego mojego znajomego najnowszą mapę do MFD1 Polska/Czechy 2007/08 zapytam tez go czy ma taką dla ciebie do MFD 2 i dam ci znac.Andre napisał(a):czy na necie mozna gdzies sciagnac mape na polske??
Dano napisał(a):jest to do zrobienia i mozesz wstawic sobie zamiast loga Vw swoje zdjęcie , lub zdjecie kochanki.![]()
zmienia się to za pomocą kompa (nie za pomocą VAG-a) , zmieniajać w sofcie navigacji.Tyle zdradził mi kolo który to robi.pawelw napisał(a):jak to zrobic
Dano napisał(a):cena tego interface-u dla MFD 2 (LeonII, Golf V) to 550zł .Powiedział mi że jeśli by sie ktos decydował to trzeba podać model i firme swojego DVD bo standardowo jest tam kilka odtwrzaczy DVD z którymi to współpracuje , jesli nie ma to jest to kwestia czasu by napisac odpowiedni program do obsługi innego DVD.nie ściągniesz chyba , a jesli ściągniesz to nie nagrasz.Ja teraz kupiłem od tego mojego znajomego najnowszą mapę do MFD1 Polska/Czechy 2007/08 zapytam tez go czy ma taką dla ciebie do MFD 2 i dam ci znac.Andre napisał(a):czy na necie mozna gdzies sciagnac mape na polske??
tomow napisał(a):jak wgrać tam polską mapę, o ile sie wogóle da? można zmienic język menu na polski?
adams_pasek napisał(a):mape polski wgrywa się przez włożenie płyty CD z mapą polski (najnowsza 2007/08 polska/czechy z polskim lektorem)
adams_pasek napisał(a):mape polski wgrywa się przez włożenie płyty CD z mapą polski (najnowsza 2007/08 polska/czechy z polskim lektorem)
polskie manu da się wgrać do wersji C i D ale przy złym wgrywaniu navi może paść...
więcej na pw
Kozak napisał(a):marcin_kielce, w Leo I była tylko DX
belzi napisał(a):marcin_kielce, DX czytaly wersje C i wyzsze
oznaczenie mozna znalezc z boku na plytce znamionowej
a takze po nacisnieciu odpowiedniej kombinacji klawiszy
polecam lekture forum elektrody, tam mozna wiele znalezc.
Jakbys nadal potrzebowal instrukcji obslugi, to daj znac na PW.
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość