Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
nixu napisał(a):Klemens, a czym go zatwierdzic?
leon2007 napisał(a):Cześć !
Mam prośbe, czy można gdzieś pozyskać kody do radia AURA na kasete, mam samochód z drugiego obiegu, założyłem gaz i odłączyli mi klemę
Tonny S napisał(a):staszek napisał/a:
prześlij mi numer fabryczny radia i numer nadwozia i załatwię Ci ten temat w gratisie
Może wystarczy poprosić kolege Staszka viewtopic.php?t=1677&postdays=0&postorder=asc&start=0
Marcin_TDI napisał(a):ale masz wlaczone caly czas radio przez te 2 godziny
niom -Gato napisał(a):Czyli jak rozumiem - jak tylko wyjme kluczyk ze stacyjki - czekanie od nowa ?
silver_leon napisał(a): albo samo radyjko zostaw włączone i idz do pracy ! Jak wrocisz bedzie czekało na COD-a
Radio sie wyłączy samo po pewnym czasie bez kluczyka w stacyjce.silver_leon napisał(a):albo samo radyjko zostaw włączone i idz do pracy ! Jak wrocisz bedzie czekało na COD-a
Gato napisał(a):Lamerskie pytanie - jak ? Po wyjeciu kluczyka radio sie wylacza przeciez ...
- eeee u mnie sie nie wyłaczyło . Chyba tylko po wprowadzeniu ta funkcja jest aktywna !Tonny S napisał(a):adio sie wyłączy samo po pewnym czasie bez kluczyka w stacyjce.
Oczywiście, że można ale ono po pewnym czasie samo się wyłączy tak samo jak lampki oświetlające wnetrze auta mimo iż dzwi sa otwarte.Gato napisał(a):Mea culpa - radio rzeczywiscie mozna zostawic wlaczone
Tonny S napisał(a):Oczywiście, że można ale ono po pewnym czasie samo się wyłączy tak samo jak lampki oświetlające wnetrze auta mimo iż dzwi sa otwarte.Gato napisał(a):Mea culpa - radio rzeczywiscie mozna zostawic wlaczone
Powaznie mowie wlacz radio po pewnym czasie sie wylaczy - mozliwe ze w SAFE mode to nie dziala.Gato napisał(a):A wlasnie , ze nie
Gato napisał(a):Tonny S napisał(a):Oczywiście, że można ale ono po pewnym czasie samo się wyłączy tak samo jak lampki oświetlające wnetrze auta mimo iż dzwi sa otwarte.Gato napisał(a):Mea culpa - radio rzeczywiscie mozna zostawic wlaczone
A wlasnie , ze nieWrocilem po 1,5h i bingo - 2000
![]()
Dzieki wszystkim za pomoc
Tonny S napisał(a):Powaznie mowie wlacz radio po pewnym czasie sie wylaczy - mozliwe ze w SAFE mode to nie dziala.Gato napisał(a):A wlasnie , ze nie
- sorki za EOT -ale nie rób ze mnie jakiegoś starca ....Gato napisał(a): Pochwala dla tego Pana
FiFa napisał(a):Pozostaje mi tylko serwis
kubek222 napisał(a):P.S. Wiecie gdzie można kupić naklejki na samochód "LeonClub.pl" bo widziałem już 2 Leony jak po Warszawie śmigają z takimi na tylnej klapie.
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość