Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Pierw podepnij na kablach do opdalania awaryjnego inny akumulator do masy i plusa, pozniej odlacz swoj akumulator na klemach, zaloz nowy, dokrec klemy, a nastepnie odepnij kable z innego akumulatora. Tak bedzie najbezpieczniej.goldi69 napisał(a):wymieniajac akumulator bede musial w moim radyjku (Aura) wbic kod
Kedar napisał(a):a sama zmieniarke to gdzie:)?
jak coś to obok , pod ori zmieniarką w schowku nie ma wolnego miejscaX tomicher X napisał(a):tak że mogłeś jeszcze pod tym sobie coś położyć.
Kozak napisał(a):jak coś to obok , pod ori zmieniarką w schowku nie ma wolnego miejscaX tomicher X napisał(a):tak że mogłeś jeszcze pod tym sobie coś położyć.
X tomicher X napisał(a):Nie chce się z tobą kłócić bo to nie ma sensu
Kozak napisał(a):jak coś to obok , pod ori zmieniarką w schowku nie ma wolnego miejsca
X tomicher X napisał(a):Jestem jednak prawie przekonany że miejsce tam było...
belzi napisał(a):nie pisz takich bzdur, bo ludzie jeszcze zaczna w nie wierzyc
Kedar napisał(a):Jestem ciekaw czy jest tam wyprowadzony jakis kabel
X tomicher X napisał(a):Nie chce się z tobą kłócić bo to nie ma sensu. Jestem jednak prawie przekonany że miejsce tam było...
X tomicher X napisał(a):U mnie jednak dziwnym trafem nie było tej zaślepki okalającej całą skrzynkę.
Kedar napisał(a):Tylko gdzie go szukac? musze odkrecic caly schowek?
ps w moj schowek bez problemu wejdzie zmieniarka? musze tylko skolowac mocowanie do zmien?
futrzak napisał(a):nie wiedzialem ze taka usługa taka droga
vortis napisał(a):Wielblad, dokładnie tak jak pisze Marcin_TDI, 400-500 zł to jest optymalna cena. Przeszukaj forum, było już parę tematów o wymianie radia. Pamiętaj o separatorze do anteny ( bez niego odbiór nawet RMF może być problemem).
Zakupiłem separator przy ktorym odchodzi niebieski cienki przewod,chcialbym sie zapytac do czego go sie podlancza do zasilania radia?
Alpine to Alpine, nie jest to jakieś radio z górnej półki ale w poprzednim aucia dawało radę. Swego czasu zapłaciłem za nie ok 340zł. W tej cenie wtedy nie było lepszych radioodtwarzaczy.Arci9 napisał(a):Alpiny to dobre radia, nawet jak na taką niższą serie.
bart99 napisał(a):Witam. Mam pytanie, czy jest jest sens zmieniac seryjne Aura CD(bez zmieniarki) na takie radio mp3 http://www.allegro.pl/item953212381_alp ... atisy.html
chodzi mi głownie o jakość dźwięku. Bo mam identyczne z drugiego samochodu ( poszło auto na sprzedaż, a radio zostawiłem sobie ).
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości