Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
morenowe napisał(a):mysle ze 1000zł wystarczy na takie bajerki
vortis napisał(a):morenowe, za 1200 zł kupisz srednie radio z 2006/07 + głosniki na przód które i tak zagrają dopiero pod wzmakiem. Zacznij od tego, pózniej po miesiacu jak dozbierasz kase kup 2 zestaw na tył. Pozniej wzmak + mała tuba do bagaznika ( ładny czysty lekki bas a nie hardcore) bedziesz zadowolony. Za 1000zł tak jak juz Ci napisali, marne szanse. Pozdrawiam
morenowe napisał(a):Robert7 dzieki za dobry opis.. Jesli chodiz o radio to takie co dales Alpine kupie w USA za 205$ wiec sporo mniej.. teraz glosniki bede patrzyl co i jak
vortis napisał(a):Robert7, widziałem/słyszałem w golfie 4 taki zestaw co pisze. 8 głosników + dobry bas z bagaznika. Nie rozumiem osób ktore piszą, ze 4 głosniki zagrają lepiej niz 8
Nexus6 napisał(a):boruta, trzymaj się od "gó..a" zwanego Hertz ESK z daleka;
jak chcesz dobre a niedrogie glośniki to rozejrzyj się za Helixami dark Blue
Nexus6 napisał(a):boruta, trzymaj się od "gó..a" zwanego Hertz ESK z daleka;
jak chcesz dobre a niedrogie glośniki to rozejrzyj się za Helixami dark Blue
vortis napisał(a):morenowe, za 1200 zł kupisz srednie radio z 2006/07 + głosniki na przód które i tak zagrają dopiero pod wzmakiem. Zacznij od tego, pózniej po miesiacu jak dozbierasz kase kup 2 zestaw na tył. Pozniej wzmak + mała tuba do bagaznika ( ładny czysty lekki bas a nie hardcore) bedziesz zadowolony. Za 1000zł tak jak juz Ci napisali, marne szanse. Pozdrawiam
mig250 napisał(a):Witam.
Wracając do radii z USA to słyszałem że mają inne strojenie i czasami nie da sie złapać na nich stacji bo "szukają" co 0.3 MHz
Pozdrawiam
karol 12 napisał(a):banie rozsadza.
Mario22 napisał(a):Myśle o takim Alpine IDA-X311RR
pietrala napisał(a):zdecydowanie polecam KENWOOD KDC-BT61U.
Rewelacja jak dla mnie,ma wszystko czego potrzebujesz
Mario22 napisał(a):Dziekuje za rady... na razie bedzie to napedzac oryginalnych 8 głośników a w przyszłości wymienie je na lepsze. Szkoda mi tylko aury...
MrSiara napisał(a):robic audio wedlug zasady ze sie zaczyna od przodu a nie od zadka![]()
marcink79 napisał(a):Mario22 napisał(a):Dziekuje za rady... na razie bedzie to napedzac oryginalnych 8 głośników a w przyszłości wymienie je na lepsze. Szkoda mi tylko aury...
W takim wypadku, o ile jesteś w stanie przeboleć brak USB/MP3, kup kolejną AURĘ. To bardzo dobre radio, na pewno lepsze niż większość aftermarketowych z tej klasy.
znam osoby z klubu ktore tez tak maja i wystarcza:P chodzi mi glownie o uwadatnienie basu bo w srodku jak na razie seryjne audio mi starcza... bedzie jeszcze zrobione wygluszenie drzwimarcink79 napisał(a):Co do zestawu seryjny przód + wzmak i sub na tył to tak jakby słuchać orkiestry, gdzie perkusję postawili z przodu sceny a solistę schowali za kurtyną
grzesiek998 napisał(a):znam osoby z klubu ktore tez tak maja i wystarcza:P chodzi mi glownie o uwadatnienie basu bo w srodku jak na razie seryjne audio mi starcza... bedzie jeszcze zrobione wygluszenie drzwi
Alex_M napisał(a):wzmacniaczem lampowym
florek napisał(a):ja polecam DYNAMA a tańszą STP - też taką mam ze względu na funduszę i daję radę przy DLS. Nie ma efektu tłumienia w pustym pokoju.
marcink79 napisał(a):
Nic z tego nie rozumię
Można jaśniej?
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość