Reklama

Zapraszamy do polubienia naszego nowego fanpage na Facebook'u.

POMOCY !!! -AURA+CODE ????

Podforum związane tylko i wyłącznie z nagłosnieniem w naszych samochodach

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior

POMOCY !!! -AURA+CODE ????

Postprzez Silver » 12 marca 2005, 10:33

PROSBA O POMOC :beksa: - mam fabrycznego, wyjetego z mojego pojazdu AURA-ka i (chce go tymczasowo -zastepczo podlaczyc bo BLADY do serwisu jedzie) nie moge wprowadzic do niego kodu . Panowie z serwisu podali mi kod ale nie wiedza jaka kombinacje przyciskow go wprowadzic i zatwierdzic. Juz raz probowali i wynikiem tego zabiegu jest wyswietlony napis SAFE i mala 2 po lewej stronie wyswietlacza. Jeszcze jedno pytanko - ktore zlacze jest odpowiedzialne za transmisje danych do wyswietlacza na liczniku ??? Dziekuje za pomoc . :brawo: [/b]
Only Diesel Gazole
Silver
TopSport
TopSport

Auto: Leon

Reklama

Re: POMOCY !!! -AURA+CODE ????

Postprzez Barth » 12 marca 2005, 10:42

silver_leon, bylo juz o tym na forum calkiem nie dawno !!!! Najpierw szukamy potem pytamy !!!!!!

Wlacz radio i po pewnym czasie do 2 h pojawi sie mozliwosc wpisania kodu , kod wpisujesz w nastepujacy sposob jesli pierwsza cyfra to 3 to klawiszem z "1" klikasz tak dlugo az pojawi sie 3 i tak dalej na koncu gdy kod jest poprawny trzymasz przycis PROG dlugo dosyc .

P.s Co to za ASO ze nie wie jak kod wpisac , normalnie jaja jak berety

Teamat zamykam