Ja mam u siebie radio JVC KDG 332 z seryjnymi glosnikami. Jakos dzwieku jest bardzo dobra, radio swietnie odtwarza plyty z mp3,nawet te bardziej porysowane. mam zamontowane radio z czerwonym podswietleniem przyciskow i bialym wyswietlaczem.Aby ocenic czy ladnie to wyglada zamieszcze dzis wieczorkiem foto,ale wg mnie jest naprawde

(szkoda tylko ze nie pokazuje info z rds przy zegarach-taka mala rzecz a cieszy)
do montazu bedziesz potrzebowal wczesniej wspomniana zaslepke i (nie wiem jak to nazwac) urzadzenie ktore bedzie podawalo zasilanie do wzmacniacza anteny(jesli ktos wie o co mi chodzi niech mnie poprawi) . Warto pamietac o tym aby podczas montazu ustawic sobie radio w ten sposob aby dzialalo bez potrzeby wlaczania zasilania(nie bedzie tracilo pamieci stacji FM)
przjerzalem na szybkosci forum i znalazlem nazwe tego urzadzenia,ktorego nazwy nie pamietalem.Chodzi o SEPARATOR ,wiecej info tu
viewtopic.php?t=5257&postdays=0&postorder=asc&start=0 [ Dodano: Sro 19 Wrz, 2007 ]obiecane wczoraj fotki
[ Dodano: Sro 19 Wrz, 2007 ]maza780 jesli chcesz zdjecia robione w dzien to daj znac...wczoraj sie nie wyrobilem wczesniej i wszystkie fotki robione byly dosc poznym wieczorem