Mam też do Was pytanie, i prośbę o pomoc, ewentualne sugestie.
Mam problem z głośnikiem w przednich prawych drzwiach, albo nawet z głośnikami. Czasami grają czasami się odłączają. Zauważyłam że z reguły dzieje się to na dziurach, bądź jakiś nierównościach, mianowicie jak wjadę w dziurę głośnik się wyłącza (w sumie 2 bo i niskotonowy i syczek jednocześnie) za chwilę sam się załącza, albo jak wjadę w kolejną dziurę wtedy. Nie wiem co mogło mieć wpływ na to. Czasami też gra, ale tak jakby z lekkim charczeniem, czy jakby coś nie stykało (głośność na 15). I w ogóle mam wrażenie jakby chwilami lewa strona grała zdecydowanie głośniej niż prawa mimo, że głośniki mam ustawione na L---P. Dodam jeszcze że wczoraj auto zostało umyte, i w sumie dzieje się to od wczoraj (a przynajmniej zauważyłam to wczoraj po myjni). Dodam jeszcze, że zdjęty został plastik po prawej stronie w rogu, w nogach pasażera i jest tam sucho, żadnej wody nie widać i złącza też wyglądają na ok. , poruszałam kablami lecz nic się nie działo cały czas głośniki grały. Nie wiem dlaczego na dziurach przestają.
Dziękuję z góry za pomoc.