Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
ARU napisał(a):Witam wszystkich!!!!! Mam pytanko do osób posiadajacych zestaw AURA CD---mam zamontowanych w leosiu 8 głosników wiecie moze jakiej marki sa te głosniki?? Jakiej mocy?? Dzieki i pozdrawiam
Marta napisał(a):Witam! Czy wie może ktoś jak ustawić godzine w Aura CD? Nie mam niestety instrukcji....
Pośpiech napisał(a):godzinę masz przeciez wyświetlaną przy prędkościomierzu (lub obrotomierzu - już teraz cholera sam nie pamietam )
Gaspar napisał(a):No chyba że komputer pokładowy, wtedy jest inaczej...
Tonny S napisał(a):sprawdzcie czy smiga jak należy.
Tak odtwarzaI jeszcze jedno na marginesie. Czy AuraCD odtwarza płyty CD R ?
tomecki napisał(a):a ja zauważyłem coś "zabawnego"
Jak kupiłem Leosia to miałem Aurę kaseciaka + zmieniarkę CD + firmowe głośniki i przyznam szczerze, że grało jak na fabryczny zestaw bardzo zacnie ale stwierdziłem, że wolę mieć szybki dostęp do zmiany CD więc kupiłem Aurę CD, podmieniłem i ... gra naprawdę słabiej, nie ma tej dynamiki, aksamitnego basu, jak zrobię głośniej to słyszę jak w drzwiach głośniki mi wibrują ...
Zastanawiam się czy w zależności od kraju gdzie sprzedawali Leosie mogli wsadzać radia od różnych producentów, w sensie na innych podzespołach ? Czy ten typ tak ma, że Aura CD gra gorzej niż Aura MC ?
tomecki napisał(a):prawda, ja też tak kupiłem, kod wprowadzasz sam, jest to opisane w instrukcji, jak jej nie masz to jest do ściągnięcia w dziale Download
czarek napisał(a):wszystko sie zgadza tyle ze kod mozesz wpisac jaki chcesz po wczesniejszym wprowadzeniu oryginalu
czarek napisał(a):zgadza sie , ale to zadkosc zeby kod byl wyl. ale ustalenie kodu to koszt 30 zl. i 15 min.roboty
czarek napisał(a):tak jest , musisz wprowadzic kod jaki mialo radio a dopiero potem mozesz sobie zmienic na jaki chcesz . nie kombinuj tylko idz do elektronika i niech ci rozkoduje do kraka masz nie daleko to moge ci dac namiar na dobrego .
czarek napisał(a):do kraka masz nie daleko
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości