Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
leopold napisał(a):Zastanawiam sie nad GARMINem lub jakims palmtopem
leopold napisał(a):ale slyszalem, ze palmtopy lubia sie zacinac i wieszac
rado1 napisał(a):Palmtop Mio , spóźnia się i zawiesza. Przed skrzyżowaniem trzeba zwalniać hehe.
AdamTower napisał(a):rado1 napisał(a):Palmtop Mio , spóźnia się i zawiesza. Przed skrzyżowaniem trzeba zwalniać hehe.
używam MIO 550 ponad rok czasu, kuzyn używa 560, a kolega 360 i nic takiego sie nie dzieje jak piszesz. Ani na Automapie, ani na iGo
foix napisał(a):Mio C750 dosyć fajne, teść sobie kupił ostatnio i jest zadowolony :>
Kozak napisał(a):Ja od półtorej roku używam pocketa MDA VARIO i sprawuje sie bez żadnego zarzutu , wcześniej na AM 3.9 i DESTINATORze a teraz na AM 4
Piotr napisał(a):Warto od razu zainwestować w ładowarkę samochodową, bo GPS szybko pożera baterię.
Tonny S napisał(a):Dodam tylko, ze ta mapa nie chodzi pod Symbian S60v3 i TT6
Marcin_TDI napisał(a):czy uzywa ktos z Was nawigacji MIO c520
Mam kilka pytan co do Niej, szczegolnie interesuje mnie czy jest mozliwosc wgrania tam automapy wersji 4 lub innego systemu np tom toma
Marcin_TDI napisał(a):czy uzywa ktos z Was nawigacji MIO c520
Mam kilka pytan co do Niej, szczegolnie interesuje mnie czy jest mozliwosc wgrania tam automapy wersji 4 lub innego systemu np tom toma
Marcin_TDI napisał(a):jadac przykladowo katowicka jest pelno fotoradarow i w strone czestochowy ani razu mi nie sygnalizowala ze jest,
Kozak napisał(a):jedyna przewaga Automapy to budynki w 3D.... "
Marcin_TDI napisał(a):tak przejrzalem ta strone, sciagnalem programik ten miplosync ale tam jest wymagana ta AM4![]()
szukam caly czas POI do "MIO MAP"
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości