Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
niunius93 napisał(a):Skrzynia Basowa Magnat B33 i wzmak Magnat 220 HQ
CRUNCH napisał(a):crunch GTI4150
CRUNCH napisał(a):porady ludzi znajacych sie troche na Car Audio
arturxtc napisał(a):a mialem sporo tego sprzetu;)
arturxtc napisał(a):miales clariona???????????heh
CRUNCH napisał(a):Yakuza do HH cos niby wolno daje itd. mozesz odniesc sie dreadlook do tego?:)
CRUNCH napisał(a):jaki ty bys polecil wzmak w podobnych $ co crunch?
CRUNCH napisał(a):Jaka skrzynie kupic z bassreflexem czy nie?
sylwuch napisał(a):Panowie a co sądzicie o tym sprzęcie??? : http://www.redcoon.pl/B302153-Pioneer-T ... Subwoofery
ma ktoś to u siebie??? jestem ciekaw czy to dałoby rade bo na plus jest z tym że nie blokowałby miejsca w bagażniku.
sylwuch napisał(a):mówisz że sprzęt Pionka może być do bani? Cena jego powinna o czymś mówić..
sylwuch napisał(a):ja bym to wziął umocował w bagażniku nie pod siedzeniem...
sylwuch napisał(a):mam instalację gazową i w bagażniku wożę zapasówkę więc nie mam zbytnio miejsca na taką skrzynięwydawało mi się że skoro taka marka to może będzie i jakość..
pampi napisał(a):podepnę się pod temat. Chcę kupić jakiś płaski głośnik niskotonowy do bagażnika, żeby zajmował jak najmniej miejsca. Obecnie mam skrzynkę, ale priorytety się zmieniają i potrzebuję tej przestrzeni bagażowej. Polecicie coś ciekawego ?
dreadlook napisał(a):Jeśli ma to być tylko do uzupełnienia pasma, to dobrym rozwiązaniem będzie REX-8.
dreadlook napisał(a):chcesz pod drugą podłogę wstawić głośnik razem ze skrzynką?
pampi napisał(a): Dostanę coś takiego czy muszę robić sobie zabudowę do głośnika niskotonowego ? Np z boku bagażnika...
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości