witam na pokładzie mojego leona mam radio oryginalne seata aura cd i stoję przed wyborem zmieniarka z gniazdem usb do tego radia lub radio nieoryginalne typu jvc alpine itd co lepsze?
-Piłeś?? Nie jedź!! -Nie jedziesz to możesz się napić!
napewno pójda w parze z radiem lub za radiem nowe głośniki bo już chyba kończą swój żywot, lecz wszystko w fabryce nie chce wystawiać poza boczki drzwi ani robić dziur w półce itp. dwa w przodzie dwa z tyłu plus tweetery
-Piłeś?? Nie jedź!! -Nie jedziesz to możesz się napić!
O ile wystarczy Ci taka jakość. Dla mnie lepszym rozwiązaniem byłaby oryginalna zmieniarka CD i płyty we Flac'u (bezstratny format). Dla rozjaśnienia: orygianlna płyta CD odtwarza ok. 800-1000kbs, pendrive na pewno nie więcej jak 300kbs.
Możesz to sprawdzić wsadzając do zmieniarki płytę oryginalną i włączając jakiś utwór, oraz wsadzając ten sam utwór nagrany 'normalnie' z kompa.
Siemka, powiedzcie mi jak to wreszcie jest z aurą cd?? ma ono wyjście na wzmaka czy nie? mi po roku jeżdżenia z pioneerkiem przeproszę się z aurącd którą odrazu wypiąłem po zakupie auta... w nocy fajniej będzie wyglądać kolorystycznie... podświetlonko na czerwono... tylko co z tym wzmakiem ?
Możesz dorobić wyjście pod wzmacniacz wpinając dwa kabelki we wtyczkę do radia + odpowiednie końcówki. Wiem tylko że się da, gdzie dokładnie to już musisz szukać u jakiegoś magika. Ja tak mam zrobione, tyle że nie sprawdzałem tego jeszcze bo nie mam sprzętu.
"Każdy człowiek ma swoje granice. Ściganie się to umiejętność przekraczania granic własnego strachu, nerwów i umiejętności"
planuję kupić radio KENWOOD KDC-130Y http://allegro.pl/kenwood-kdc-130y-radi ... 63819.html + czerwone podświetlenie, ładnie będzie się komponować z resztą? klucze do wyciągnięcia radia już mam i ramkę, lecz waham się jeszcze na zakupem radia, czy lepiej kupić kabel Adapter AUX-IN VW kosztuje 100zł
Ja miałem na początku aurę cd i brakowało mi usb kupiłem sony jeden z najwyższych modeli i po roku czasu wróciłem do aury + zmieniarka usb i jestem bardzo zadowolony, przestała mi się podobać ta ramka która musi być dołożona nie pasowała mi do tej tytanowej konsoli i wole ori bez żadnych dokładanych plastików.