Witam
przeszukałem forum ale nikt nie poruszał takiego problemu, więc mianowicie mam leona 1M wersja signo. Posiadam oryginalne radio Aura kaseta, w standardzie nie było zmieniarki lecz była pociągnięta wiązka oryginalna do schowka gdzie po wyciągnięciu plastikowej półki ze schowka zrobiło się na nią miejsce. Postanowiłem kupić zmieniarkę, po kupnie ucieszony podłączam nie działa

przeszukuje magazynek znajduje płytę rozkręca ją i odpuszcza i tak z każdą płytą, na radiu pisze CD CHECK i tak stoi. Po naciśnięciu 2,3 obojętnie co pisze LOAD CD2 ale zmieniarka wogóle nie reaguje na to. Pomyślałem zrąbany laser oddaje tą zmieniarkę kupie inną, kupiłem inną to samo albo i gorzej bo tamta wogóle nie przeszukiwała magazynku a jak za 10 razem przeszukała to nadal ten sam problem, dzisiaj była 3 zmieniarka zakupiona w serwisie zmieniarek gdzie jest gwarancja itp sprzedawca zapewnienia że działa umnie jest to samo co za pierwszym razem, po przeszukaniu magazynku nie reaguje wogóle, jedynie po wyciągnięciu magazynku na nowo przeszukuje magazynek i stoi. Co może być tego przyczyną ktoś też tak miał ? Lub poszukuje kogoś z dolnego śląska z okolic Wałbrzycha Jeleniej Góry Jawora kto ma aure ze zmieniarką żeby podpiąć i wykluczyć zmieniarkę lub radio lub przewód
Pozdrawiam