Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
sprajtz napisał(a):Yosan Pro 120
Ufo napisał(a):ja bym wybrał to radio ale tylko po tuningu
borowa napisał(a):Rozwiń swoją myśl, dlaczego tylko po "tuningu" i co przez to rozumiesz?
poprawa blokady szumów SQUELCH - bardziej "miękka" praca układu
zwiększenie głębokości modulacji - głośniejsze nadawanie z fabrycznego mikrofonu
możliwość zmiany koloru podświetlenia na: biały, zielony, czerwony, niebieski (na filmie wersja zielona)
sprajtz napisał(a):Już nam ustawionego sprzedawcę. Dzisiaj mam nadzieję że już będę je miał w posiadaniu. Powiedz mi jeszcze, gdzie je podłączyłeś ? Pod akumulator od razu czy gdzieś po zapłonie?
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Ufo napisał(a):wszystko zależy kto do czego CB radia potrzebuje
sprajtz napisał(a):Teraz mam mętlik w głowie, każdy poleca co innego. Zastanawiam się teraz nad tym Yosanem Turbo a 120PRO, bo czytając opinie również je polecają.
Moja małżowina śmiga z takim radyjkiem i też jest z niego zadowolona. A antenki mamy oboje przyklejane na szybę.votec napisał(a):To kilka slow ode mnie.
Od roku posiadam M-Tech Legend III z antenka President 102cm ( chyba).
Zestaw bezobslugowy, z ASC. Jest to podrobka Presidenta ( chyba ta sama fabryka, te same komponenty ).
Nie mam zadnych zastrzezen. I ASC robi swoje
sprajtz napisał(a):Zastanawiam się nad tym M-Tech'em
sprajtz napisał(a):Zamierzam zmienić swoje CB Radio. Obecnie posiadam Midland Alan 199A + Sirio AS100 i nie jestem zadowolony z radyjka, zbiera dużo szumów. Zastanawiam się nad kupnem nowego(może być używany), tak aby już je zabudować w aucie. Na oku mam parę typów:
1. Yosan Pro 120
2. Yosan Turbo
3. M-Tech Legend III
Czy ktoś ma doświadczenie z tymi radiami i może coś polecić? A może ktoś używa czegoś innego i też jest godne polecenia?
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości