Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
xabu napisał(a):Kupilem taka 1.5m z mocowaniem do tylnej klapy (magnesy podobno przy wiekszej predkosci moga odpasc).
nixu napisał(a):Wejdz tu:
http://www.Seat-Napinator.pl/mateusz.php
i zobacz gdzie Hrabia ma zamontowany DVD - tam zamontuje CB
bacardi napisał(a):a ja mam pytanie do osob posiadajacych unidena 520XL umieszczonego w schowku nad lewym kolanem. Czy wycinaliscie jakas dziure w tym schowku? Bo o ile samo radyjko pieknie sie miesci, to jak podepne przewod antenowy juz nie jest tak pieknie i wyglada ze najlepiej byloby wyciac dziure z tylu![]()
Szkoda tez ze to radyjko nie miesci sie w chowku pod kierownica, bo byloby lepiej dostepne dla pasazera.... choc zawsze mozna zastosowac dluzszy przewod do gruchy i tez nie bedzie zle...
bacardi napisał(a):oczkolek, wstepnie przykladalem i raczej sie tam nie zmiesci...
bacardi napisał(a):oczkolek, wstepnie przykladalem i raczej sie tam nie zmiesci...
Z tego co pamietam to Barth wycinal dziure na laczeniu 2 plastikow - zobacz od spodu jak to wyglada.bacardi napisał(a):wyglada ze najlepiej byloby wyciac dziure z tylu
bacardi napisał(a):a ja mam pytanie do osob posiadajacych unidena 520XL umieszczonego w schowku nad lewym kolanem. Czy wycinaliscie jakas dziure w tym schowku?
bacardi napisał(a):Roland, mam pytanko, orientujesz sie moze czy ta czesc schowka w ktorej trzeba wyciac dziure jest polaczona na stale z "panelem" przednim, czy moze da sie to pozniej wymienic ?
bacardi napisał(a):A odnosnie glosnika zewnetrznego, to zauwazylem ze tam sa jeszcze dwa wyjscia z tylu, na odzielne glosniki i na tube - czy da sie to moze jakos spiac z fabrycznym radiem aby robilo za tube ? :]
bacardi napisał(a):Roland, dzieki za odpowiedz, chyab tez tak zamontuje radyjko. A z ta "szczekaczka", to ciekawe ile taki bajer kosztuje, bo moglby to byc ciekawy gadzet
oczkolek napisał(a):A ja będę właśnie jutro próbował je wciśnąć pod kierownicę.
Czyżbym musiał szukać innego miejsca?
bacardi napisał(a):oczkolek napisał(a):A ja będę właśnie jutro próbował je wciśnąć pod kierownicę.
Czyżbym musiał szukać innego miejsca?
I gdzie ostatecznie umiesciles? Ja wczoraj jeszcze glowkowalem wieczorem i dzisiaj jednak mam zamiar w koncu wyciac otworzy na antene, tube i zasilanie we wnece nad lewym kolanem i tam je umiescic na stale.... Ale jakbys znalazl lepsze miesce to daj znac, bo wciaz sie wstrzymuje z tym cieciem do ostatniej chwili
barth napisał(a):pilpi, bedziemy klubowo kupowac Unideny 520 XL jak cos daj znacBedzie taniej
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość